Najnovije

"MAJO, FUKSO! GLUPA SI": Rasplamsao se rat, pale su teške reči Trifunovića i Gojkovićeve (FOTO)

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković reagovala je na tvit glumca Sergeja Trifunovića.

Sergej Trifunović (Foto: Jutjub)

Gojkovićeva je na sednici pročitala tvit Sergeja Trufunovića u kojem ju je nazvao “fuksom”, a to je, kako kaže, bila reakcija na njeno današnje izlaganje u kome ga je pomenula.

Navela je da joj nije lako da pročita šta je Trifunović napisao, ali da to čini upravo zbog građanske opcije koju opozicioni Savez za Srbiju kaže da predstavlja, a čiji je, kako kaže, Trifunović kandidat za ministra kulture.

“Nije fukso poenta u dostupnosti, već u tome da si 'mnogo učinila za decu Srbiju' - sprečila Aleksin zakon, Tijanin zakon, opstruisala da se deca leče u inostranstvu, da porez od igara ide na lečenje dece itd. To što si glupa, to ti je oprošteno. Samo bi bilo bolje da si glupa kod kuće", napisao je Trifunović.

Trifunović je uz to okačio i snimak sa sednice Skupštine Srbije. Međutim, ispod tvita se odvijala žestoka polemika sa mnogo psovki koje nisu za javnost. Uostalom pogledajte.

"Smatram da je dobar glumac, ali je očigledno prostačina par ekselans kakvog Srbija odavno nije doživela. Ići ću da ga gledam, ali ću se zaista zabrinuti za njegov bipolarni poremećaj", rekla je Maja Gojković.

Ona je ocenila da je to simbol njihovog pokreta (SzS) i podsetila da je njegov član Željko Veselinović predložio silovanje premijerke.

"Nadam se da ćete imati puno opravdanja za ovo što je Sergej Trifunović napisao kao pripadnik Saveza za Srbiju, nije on ovde glumac", prokomentarisala je predsednica skupštine.

Gojkovićeva je ironično rekla da se "zahvaljuje" svim ženama u Savezu za Srbiju što podržavaju Sergeja Trifunovića.

Pročitajte OVDE zašto Vuk Jeremić kaže da je sledeća godina presudna.

Izvor: Espreso

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Sergej Trifunović: Radimo posao koji država ne ume.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA