Najnovije

MIŠA VACIĆ: Ko stoji iza protesta „Stop krvavim košuljama“?

U Beogradu je grupa politički propalih pustolova organizovala nestranački protestni skup pod nazivom „Stop krvavim košuljama“! Ovaj nepolitički skup ipak je politički motivisan grabežom za vlast, nalogom strane agenture i zavaravanjem javnosti.

Protestna šetnja (Foto: Jutjub)

Piše: Miša Vacić, Srpska desnica

Ovaj skup bi bio opravdan i razumljiv, da je organizovan u znak solidarnosti našem narodu koji u Južnoj srpskoj pokrajni vodi bitku protiv šiptarskog ekstremizma. Međutim, skup je organizovan uz jasne instrukcije onih koji daju podršku i Haradniju i ostalim zločincima. Samo podsećanja radi, Haradinaj je otvoreno preti predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću rečima da ili će priznati Kosovo, ili će ga rušiti. I eto, otud petokolonaši NATOa u sred Beograda. Verovatno im je Ramuš platio autobuse i sendviče, za te profesionalne pištače…

Organizovane grupacije liberalnih protestanata, dovedene u Beograd iz svih krajeva Srbije, nosile su srpske zastave, ikone pravoslavnih svetitelja i veliki broj pištaljki i truba kako bi stvorile privid brojnosti učesnika ovog sramnog rijalitija. Licemerje organizatora videlo se kada je prikazana bela košulja ofarbana crvenom bojom, a prave krvave uniforme srpskih vojnika iz ratova su tokom njihove vlasti degradirane i na svaki način moralno uprljane.Sve ono što lažni opozicionari prikazuju na mitingu njihov je neprijatelj.I zastava države i pravoslavna duhovnost koje su nemilice gazili rušeći sve tradicionalne vrednosti srpskog naroda.U grupama koje su učestvovale u ovoj tragikomičnoj predstavi stranih ekspozitura mogao se videti i veći broj profesionalnih demonstranata,besposličara i tzv.sendvičara koje plaća fondacija Soroš.Kada treba rušiti institucije sistema,novac se ne štedi!

Organizaciju protesta „Stop krvavim košuljama“ vode defektne političke marionete Zapada,nekadašnje vođe Srbije u svetlu evropsku budućnost! Od petooktobarskog puča 2000. godine pa sve do 2012.godine, lideri u okviru tada vladajućeg DOS, uspeli su da unište gotovo sve elemente nacionalnog dostojanstva i reda u našoj zemlji. Uz mnogobrojne i „neovisne“ NVO, lažni opozicionari aktiviraju se protiv bauka kojeg su sami kreirali tokom 12 godina anacionalne vladavine.Oni tog bauka nazivaju „političko nasilje režima“ prema neistomišljenicima! U (ne)politički protest „Stop krvavim košuljama“,politički pigmeji isturaju javne i „ugledne“ ličnosti.Zanimljivo je da ovaj protest pada u vreme eskalacije mogućih sukoba na severu južne srpske pokrajine.Država Srbija nalazi se u poziciji između čekića i nakovnja. Nepotrebno je naglašavati pretnje albanskih separatističkih struktura vojnim akcijama protiv srpskog civilnog stanovništva na Kosovu i Metohiji. Albanske aktivnosti dobijaju otvorenu podršku pojedinih zapadnih država protiv Srbije. Ovde se interesi opozicije i Albanaca poklapaju. Šta na protestu radi Rada Trajković, dok se na KiM događaji dramatizuju iz sata u sat? Glavna politička meta srpskih liberala i Albanaca je predsednik države Aleksandar Vučić. Stavljajući pečat krivice za sve probleme na srpskog predsednika i narod čiji je predstavnik, javnost se planski zatrpava lavinama dezinformacija. Ova antidržavna delatnost u informativnom spinovanju naziva se specijalni ili mrežni rat.

Miša Vacić (Foto: Srpska desnica)

„Ugledne“ ličnosti protesta u Beogradu bili su Mirjana Karanović, Sergej Trifunović, Nikola Kojo i još poneki “zabrinuti“ pseudo-liberalni građanin. „Umetnica“ Karanović je javno podržavala NATO agresiju.Mnogi od njih naš narod su optuživali za genocid,ksenofobiju i primitivizam.Sada vuku latinične transparente i pevaju kosovske pesme.Nema kraja ludilu petokolonaša.U Beogradu već ima dovoljno „znamenitih“ altruista poput Jelene Milić koja promoviše „lekovitost“ osiromašenog uranijuma ili liberalke Marinika Tepić kojoj sve srpsko miriše na fašizam i genocid!Gde je tu „represija Vučićevog režima“,sem činjenice da je Srbija jedina demokratska država regiona!

Ko stoji iza protesta „Stop krvavim košuljama“?Političari koji su se obogatili na račun svih građana Srbije,gospoda iz bivše dosovske vlasti!Đilas,Janković,Jeremić,Stefanović i ostali su sa državnih funkcija izbornom voljom građana zbačeni kao multimilioneri,a danas zavode ljude političkim lažima!Zaboravljaju na štetne političke i ekonomske poteze kojima su državu i građane doveli na ivicu propasti?Tužbalice o političkom nasilju  režima nisu se čule tokom lopovske tranzicije kada je stotine hiljada radnika ostajalo na ulici a privredni giganti prodavani u bescenje!Građani Srbije nisu zaboravili medijski mrak,akciju „Sablja“sa hiljadama uhapšenih neistomišljenika,uništenje armijskih potencijala čime je umanjena bezbednost čitave zemlje!Sada se mahnito divlja srpskim zastavama i patetičnim tonovima nacionalnih pesama u cilju novih podvala na političkoj sceni!Oni koji su branioce Srbije i heroje prodali Hagu,danas videsmo kao veće Srbi od njih.To se nikada ne može i neće dogoditi!

LJudi imaju pred sobom veće brige od mitingovanja sa plaćenicima stranih ambasada koji bi veštački izazivali građanske sukobe!Na državnim organima ostaje briga kako će se postavljati prema potencijalnim rušiteljima ustavnog poretka u Srbiji.U momentima kada se vodi velika diplomatska bitka za nacionalni opstanak, interes svih građana je da ostanu uz svoju državu i sačuvaju mir.Organizatori „nepolitičkih“ protesta imaju rezervnu državu i devizne račune širom sveta,dok većina građana u Srbiji vidi svoju jedinu zemlju.Dokazane marionete željne su novih gomila zelenih dolara,a dolari se moraju zaraditi,pa se mora i „nepolitički“ buniti!Baš kao i onda kada je paljena Skupština! Stop lažima kao vidu političkog nasilja!

Ostale tekstove iz rubrike Stav čitajte OVDE.

Izvor: Afera

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA