Najnovije

TRAMP: Ako je Rusija želela raskol i haos u Americi – onda je ostvarila svoj cilj

Dondald Tramp je predočio Amerikancima: ako je Rusija imala za cilj da stvori haos u našem društvu – onda je u tome, zahvaljujući istragama i brojnim kongresnim saslušanjima, zaista uspela.

Tramp (Foto: Sinhua)

Predsednik SAD se na ovaj način oglasio preko svog Twitter-naloga, dodatno objasnivši:
 „Ako je Rusija želela neslaganja, raskol i haos u SAD, onda smo joj svojim slušanjima u komitetima Kongresa i partijskom mržnjom ostvarili i najsmelije snove. Oni će tamo u Moskvi popadati od smeha. Ameriko, budi pametnija!“
Tramp je ponovo ocenio da su tvrdnje da je postojala zavera između njegovog predizbornog štaba i Moskve „izmišljotina“, ali je ukazao da on nikada nije odbacivao mogućnost da se Rusija 2016-te mešala u američke predsedničke izbore:
„Nikada nisam rekao da se Rusija nije umešala. Govorio sam da je to mogla da bude Rusija, Kina ili neka druga zemlja ili grupa zemalja ili neki genije težak 180 kilograma koji leži na krevetu i služi se kompjuterom. Izmišljotina je da je Trampova izborna kampanja bila u zaveri sa Rusijom. Toga nije bilo“. Lazanski tvrdi da je Severna Koreja ozbiljna vojna sila-niko ne može protiv njih. Više o tome čitajte OVDE.
Izvor: fakti.org

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Donald Tramp o zločinačkom bombardovanju Srbije
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA