Najnovije

RADULE ŽESTOKO ISPROZIVAO ĐILASA: Sada pričaš o besplatnim vrtićima, a dok si bio na vlasti potpisivao si tajne ugovore! (VIDEO)

Lider Dosta je bilo Saša Radulović se, govoreći na jednoj tribini, osvrnuo i na kandidata za gradonačelnika Dragana Đilasa.

Radulović (Foto: Jutjub)

- Počeli su da pričaju i o besplatnim udžbenicima i vrtićima. Moje pitanje za njih je a što se nisu toga setili kada su bili na vlasti - upitao je Radulović aludirajući na nekadašnjeg gradonačelnika, a sada kandidata na izborima u Beogradu Dragana Đilasa.
- Šta je sprečavalo Đilasa da uvede sve ove stvari kad je bio na vlasti. Za to vreme je potpisivao tajne ugovore, Bus Plus i sve te stvari i zbog toga mu ne verujemo - naveo je on i dodao da je čuo i da Demokratska stranka hoće da priča o potpunoj transparentnosti.
- To vam znači da se objave svi ugovori, da se za svaki dinar zna gde ke potrošen. A što to ne rade u opštinama u kojima su na vlasti. Kada pogledate te raznorazne koalicije imate u Šapcu, Paraćinu, Novi Beograd - tamo vam je Šapić, Stari Grad Bastaća - tamo je Bastać - poručio je lider "Dosta je bilo". Sergej Lavrov izneo utiske nakon posete Srbiji! Više o tome čitajte OVDE. 
Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Bivša Jankovićeva saradnica: Đilas glavni čovek SNS-a za organizovanje krađe na izborima
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA