Najnovije

SLOVENSKO BRATSTVO 2018: Rusi otkrili prve detalje o zajedničkim vežbama sa Srbima i Belorusima!

Ove godine će, četvrti put za redom, biti održane zajedničke vojne vežbe Rusije, Srbije i Belorusije "Slovensko bratstvo", a prve detalje o planu vežbe otkrio je Andrej Serdjukov, komandant Vazduhoplovnih snaga Ruske Federacije.

Slovensko bratstvo (Foto: public)

Zajedničke vežbe ruskih, beloruskih i srpskih snaga "Slovensko bratstvo 2018" održaće se 2018. godine u Novorosijsku, rekao je novinarima general-pukovnik Andrej Serdjukov, komandant Vazduhoplovnih snaga Ruske Federacije. - Zajedno sa srpskim i beloruskim kolegama u Novorosijsku će biti održani manevri "Slovensko bratstvo", što je četvrta vežba ovog formata, rekao je on.
- Na teritoriji Ruske Federacije i Republike Belorusije tradicionalno su planirane zajedničke vežbe sa specijalnim snagama. Prema planu i programu ove godine će biti održane četvrte vežbe, dodao je general Serdjukov. Prema njegovim rečima, prioriteti vojne saradnje javljaju se sa zemljama članicama ODKB. Kako je Putin objasnio američkoj voditeljki ko je započeo trku u naoružanju, pogledajte OVDE.
Izvor: vostok.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA