Najnovije

STIGAO NOVI UŽAS ZA NATO: Ruska armija dobija „Terminator 2“ - izvor u vojno-industrijskom kopleksu (VIDEO)

Ruska vojska dobija najnovija borbena vozila (BMPT) "Terminator-2" - odluka je doneta, rekao je za RIA Novosti izvor u vojno-industrijskom kompleksu nacionalne odbrane.

Ruska vojska dobija najnovija borbena vozila (Foto: RIA)

"Uralvagonzavod", koji je stvorio prvu verziju ovog vozila "Terminator-1", predlagao je BMPT vojnom odelenju još 2000. godine. U 2006. godini, "Uralvagonzavod" je stvorio "Terminator-2" BMPT, a ugovor o snabdevanju rusko ministarstvo odbrane potpisalo je 11 godina kasnije na forumu "Vojska-2017". Prvi kupac tipa "Terminator" u 2011. godini bio je Kazahstan.
"Donesena je odluka o nabavci "Terminatora", a uskoro se očekuje i potpisivanje relevantnih dokumenata", saopštio je izvor.
Kao što je zamenik ministra odbrane Jurij Borisov ranije rekao, 2017. godine "Terminatori" su uspešno prošli opitno-bojeve testove tokom operacije u Siriji.
U ovom trenutku nema zvaničnih komentara na ovu informaciju, prenose RIA novosti.
Oklopno vozilo "Terminator 2" naoružano je sa dva topa 30-mm 2A42, dva lansera protivtenkovskih raketa "Napad-T", dva automatska bacača granata AG-17D i mitraljezom 7,62 mm.
Sistem upravljanja vatrom omogućava prepoznavanje malih ciljeva na većim daljinama tokom dana i noći i u teškim vremenskim uslovima. Mogućnost BMPT-a je i ta, da može brzo i  istovremeno otvoriti vatru na tri različita cilja odjednom u radijusu od 360 stepeni. Ko je imao najveći motiv da otruje Skripalja pročitajte OVDE.
Nabavite knjigu ruskih geopolitičara Dugina i Savina o tome kako Amerika ratuje protiv čitavog sveta metodama mrežnog rata Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.

Izvor: Vostok

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA