Najnovije

SRBI SE NAŠLI U HEMIJSKOJ AFERI IZMEĐU ZAPADA I RUSIJE: Srbija kao veliki argument Rusije u sporu sa SAD

Direktor odeljenja za kontrolu naoružanja u Ministarstvu spoljnih poslova Rusije Vladimir Jermakov je u svom odgovoru na optužbe predstavnika američke ambasade pomenuo srpski narod i njegovu žrtvu tokom NATO agresije.

Između istoka i zapada (Ilustracija: Pravda)

''Vi napadate, napadate i još jednom napadate kolegu iz Britanije i u ovom formatu, na ovom forumu, umesto da demonstrirate onu smelost kojoj smo se nadali u 21. veku. Ruska Federacija nastavlja sa svojom taktikom, odbacujući svoju odgovornost, odvlači pažnju i dezinformiše'', rekao je predstavnik američke ambasade na brifingu za akreditovane diplomate u Ministarstvu spoljnih poslova Rusije dok je optuživao Rusiju za trovanje bivšeg pukovnika GRU u Solsberiju. Diplomata je dodao da će naterati Rusiju da odgovara za svoje nezakonito delovanje i izrazio je solidarnost sa Velikom Britanijom. ''Što se tiče solidarnosti, želeo bih da pokažete svoju solidarnost sa srpskim narodom koji je stradao od NATO bombardovanja'', odgovorio je Jermakov američkom kolegi i dodao da situacija iz Solsberija nikome nije jasna. On je kazao da je solidarnost sa njihovim NATO partnerima pravilna, ali da bi do prave solidarnosti došlo kada bi i Rusiji dopustili da učestvuje u istrazi u Solsberiju. A što se tiče samog incidenta u vezi sa trovanjem Skripalja, rekao je da to nikoga u Rusiji ne brine. A gde britanci proizvode hemijsko oružje, pogledajte OVDE.
Nabavite knjigu ruskih geopolitičara Dugina i Savina o tome kako Amerika ratuje protiv čitavog sveta metodama mrežnog rata Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Novi hladni rat?
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA