Najnovije

OBELEŽAVANJE GODIŠNJICE NATO AGRESIJE: Prikazivanje filma i tribina na Paliluli, govore Danica Grujičić i DŽon Bosnić

Na godišnjicu zločinačkog NATO bombardovanja, dana 24. 03. 2018. godine u 19:00 časova u Kulturnom centru „Vlada Divljan“ Palilula u ul. Mitropolita Petra br. 8 (u blizini Sportskog centra „Pionir“), održaće se prikazivanje dokumentarnog filma „Mama će ponovo da me rodi“koji je posvećen deci žrtvama NATO bombardovanja.

DŽon Bosnić i Danica Grujičić (Foto: Jutjub)

Povodom filma i obeležavanja godišnjice NATO agresije na SR Jugoslaviju, publici će se obratiti jedan od najpriznatijih srpskih i evropskih neurohirurga,  prof.dr. Danica Grujičić , zatim profesor političkih nauka DŽon Bosnić, a u programu će uzeti učešće i dramski umetnik LJuba Manasijević, zatim Dr. Mirjana Stojanović, publicista Vojislav Milošević i drugi.
Zbog ograničenog broja mesta pozivamo sve zainteresovane da dođu petnaestak minuta ranije da preuzmu svoj primerak ulaznice, navode organizatori iz „Pokret za razvoj Batajnice“. Kako Vučić zapravo uništava natalitet u Srbiji i predaje Kosovo i Metohiju saznajte OVDE.
Nabavite knjigu ruskih geopolitičara Dugina i Savina o tome kako Amerika ratuje protiv čitavog sveta metodama mrežnog rata Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Kako Zapad nameće sve najgore i urušava sistem vrednosti u Sirbiji.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA