Najnovije

AMERIKANAC O NATO AGRESIJI: "Izvinjavam se... Volim vas, Srbi!"

Amerikanac Čarls Keter, poznat po svom blogu i video snimcima kojima već godinama promoviše Srbiju, oglasio se povodom godišnjice NATO bombardovanja naše zemlje.

Čarls Keter u Beogradu (Foto: Jutjub)

U tekstu koji je postavio na svom Fejsbuk profilu, Amerikanac koji već godinama živi u Srbiji, podsetio je veliki broj svojih prijatelja i pratilaca na toj društvenoj mreži da je, na današnji dan, počelo bombardovanje Srbije od strane zemalja članica Severnoatlantske alijanse. 
"Pre 19 godina, Klinton, Bler i NATO prekršili su međunarodno pravo otpočevši svoju tromesečnu kampanju bombardovanja srpskog naroda. Uništili su skoro svaki most u zemlji, brojne fabrike, nekoliko bolnica, putnički voz, električne centrale, kinesku ambasadu, zgradu RTS-a i brojne stambene zgrade", napisao je Keter. 
"Nelegalno bombardovanje ubilo je 2.500 nevinih ljudi, žena i dece. Osakatilo je ekonomiju i nateralo mnoge da napuste svoju zemlju. Veoma je loše to što se velike zapadne sile neće naći pred međunarodnim sudovima zbog kršenja međunarodnog prava."
"Ovaj Amerikanac, koji živi u Srbiji, želeo bi da se povodom godišnjice izvini srpskom narodu. Izvinjavam se zbog nelegalnih postupaka koje je moja zemlja počinila vašoj zemlji i vašem narodu. Molim se za to da se krivci jednog dana budu prinuđeni da odgovaraju pred sudom za svoje nečasne i odvratne zločine protiv vašeg naroda... a i protiv mog naroda, takođe", istakao je Kater. 
"Živim sa, radim sa, družim se sa, borim se sa, plačem sa, slavim sa Srbima svakoga dana poslednjih osam godina. Za vas će uvek biti mesta u mom srcu", napisao je Čarls Kater, završivši svoju poruku na srpskom jeziku, rečima: 
"Volim vas, Srbi!"
Pročitajte OVDE kakve je reakcije po društvenim mrežama izazvala izjava Zorane Mihajlović o godišnjici NATO bombardovanja?
Nabavite knjigu ruskih geopolitičara Dugina i Savina o tome kako Amerika ratuje protiv čitavog sveta metodama mrežnog rata Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Izvor: B92

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Karter o Srbiji.

Bonus video

Šta američkoj deci govorim o Srbiji kad me pitaju
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA