Najnovije

BLUMBERG: Kim DŽong Un u iznenadnoj poseti Pekingu!

Severnokorejski lider Kim DŽong Un iznenada je stigao u Kinu, javlja "Blumberg", pozivajući se na tri neimenovana izvora upoznata s posetom.

Kim DŽong Un (Foto: Sinhua)

Kako Blumberg navodi, veruje se da je to prvo putovanje u inostranstvo lidera Severne Koreje od kada je preuzeo vlast 2011. godine. 
Detalji posete, poput toga koliko će Kim boraviti u Pekingu i s kim će se sastati, nisu za sada poznati, dodaje agencija.
Blumberg navodi da su izvori agencije tražili da ostanu anonimni zbog osetljivosti informacije. 
Nenajavljena poseta Kima usledila je nakon odluke američkog predsednika Donalda Trampa ranije ovog meseca da pristane na sastanak s Kimom, nakon što su južnokorejski zvaničnici saopštili da je Kim spreman da razgovara da njegova zemlja odustane od svog nuklearnog programa.
Pročitajte OVDE kakav je to interesantan predlog kako rešiti diplomatsku krizu između Londona i Moskve osvanuo na Tviter nalogu ruske ambasade u Velikoj Britaniji?
Nabavite knjigu ruskih geopolitičara Dugina i Savina o tome kako Amerika ratuje protiv čitavog sveta metodama mrežnog rata Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Šta kaže Lazanski o podmornicama Severne Koreje?
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA