Najnovije

KRSTAŠKI KRVAVI TRAGOVI KROZ SRBIJU: Kako je papska vojska spalila Beograd i Niš u Prvom krstaškom ratu (VIDEO)

U novoj epizodi emisije "Raskovnik" na TV Ras, Milan Vidojević govori o dolasku Stefana Nemanje na vlast, istorijskim zabludama vezanim za taj period srpske istorije i prolasku krstaša preko teritorije današnje Srbije.

Krstaši (Foto: Jutjub)

Vidojević u emisiji priča o napadima krstaša na vizantijske gradove kada su spaljeni Beograd i Niš, kao i neki drugi gradovi. Vidojević je ispričao kako su prošli krstaši Prvog krstaškog rata koji su pokušali da prođu kroz tadašnju srpsku državu Rašku ali i o veštoj diplomatiji kralja Bodina, a kasnije i Stefana Nemanje (tokom Trećeg krstaškog rata) koji su se sastali sa krstašima i diplomatijom sprečili sukobe na svojoj teritoriju.
Vidojević iskazuje sumnju da je Fridrih Barbarosa ubijen od strane katoličke crkve koja se uplašila saveza Barbarose i pravoslavnog kralja Stefana Nemanje. Da li je Ilire i Tračane moguće razdvojiti od Srba saznajte OVDE. Predhodnu emisiju "Raskovnika" u kojoj Vidojević priča o srpskim dinastijama pre Nemanjića pogledajte OVDE.
Nabavite knjigu ruskih geopolitičara Dugina i Savina o tome kako Amerika ratuje protiv čitavog sveta metodama mrežnog rata Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Slobodan Savić govori o sudskoj medicini, identifikaciji leševa, utvrđivanju činjenica vezanih za ubistva, žrtvama nasilja u porodici, kontradiktornostima u slučaju ubistva gardista u Topčideru itd.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA