Najnovije

(INTERVJU) ALEKSANDAR DUGIN: Zapad uništava identitet Srba, a to može dodatno da se pogorša članstvom u EU (VIDEO)

Ruski geopolitičar i filozof Aleksandar Dugin boravio je prošle nedelje u Beogradu gde je promovisao srpsko izdanje svoje knjige "Mrežni ratovi" koja se bavi novom metodama kojim SAD žele da utiču na dešavanja i društvene promene u drugim državama.

Aleksandar Dugin (Foto: Jutjub)

Dugin je u intervjuu za Pravdu rekao da Rusija ne ucenjuje Srbiju da mora da bira između nje i zapada, ali da nema ni stvarno dobrih predloga za Srbiju.  Dugin je rekao da ne želi da kritikuje srpsku vlast, imajući u vidu tešku situaciji u kojoj se zemlja nalazi, ali da je jasno da narod Srbije ne želi u EU. On je pohvalio to što Srbija nije uvela sankcije Rusiji, i izrazio nadu da Srbija neće priznati nezavisnost Kosova. - Srbi su narod koji je toliko preživeo i toliko herojski branio svoju slobodu tako da i mi imamo šta da naučimo od Srbije. Zapad faktički uništava idnetitet Srba i to može da se pogorša zbog EU. Ali Srpski narod je već preživeo toliko teških dešavanja i siguran sam da Srbi sve mogu - kaže Dugin. Dugin je rekao da možda srpska vlast ne odražava očekivanja naroda, ali da je to unutrašnje pitanje Srbije. Dugin u intervjuu govori i o učešću Rusije u ratu u Siriji, ali i odnosu pravoslavlja i islama. Snimak predavanja Aleksandra Dugina na temu mrežnih ratova pogledajte OVDE. Knjigu mrežni ratovi možete naručiti na telefon 063 102 28 55, cena knjige je 500 + PTT troškovi dostave.
Nabavite knjigu ruskih geopolitičara Dugina i Savina o tome kako Amerika ratuje protiv čitavog sveta metodama mrežnog rata Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Izvor: Pravda/HelmCast

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Valerij Korovin o tome kako SAD vodi rat protiv nacionalnih država.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA