Najnovije

EVO KADA ĆE SE NASTAVITI SUPERLIGA SRBIJE: Svi klubovi će imati obavezu da poštuju samo jednu stvar!

Kakav će biti fudbal posle korone? Ovo pitanje dobio je potpredsednik FSS Marko Pantelić tokom gostovanja na televiziji "Prva", a zatim je dao odgovor koji interesuje sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari.

Pantelić (Foto: Jutjub)

Ukratko, Pantelić smatra da će se sezona nastaviti, ali da je realno da se završetak svih šampionata odigra bez publike.

- Pošto sam stalno u kontaktu sa UEFA i FIFA i ostalim Savezima, mi sada imamo razorazne priče. Imamo situaciju Belgiji gde se neće završiti i ostaće tako kako jeste. Druga prvenstva, gledamo Bundes ligu - oni su spremni da nastave i nastaviće za mesec dana. Da li će to biti 15. maj ili 1. jun, to još ne znam - rekao je Pantelić i dodao:

- Mi ćemo se ponašati u skladu sa odlukama Vlade Srbije. Svi naši klubovi imaju obavezu da se ponašaju u tom skladu. Malo je i konfuzna stvar oko treniranja. FSS je aposlutno u svojstvu Vlade Srbije, treninga nema, kad bude postoijala mogućnost za treninge, Ministartstvo će obavestiti Savez da mogu da treniraju po dvoje, pa da se širi u grupe. Nadamo se da ćemo završti prvenstvo. Mi smo aposlutno optimisti, ali moramo da budemo strpljivi do kraja da bi došli u situaciju da izađemo na ulicu uopšte.

Golman Zvezde u novoj humanoj misiji. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA