Najnovije

TREBA OBOJE DA VAS BUDE SRAMOTA: Sloba rekao da je sa Kijom pravio bebu u hotelu, a evo kako je Luna reagovala! (VIDEO)

Da li su se možda Kija i Sloba ljubili u nekom trenutku u hotelu, a da je to svima promako, želeli su da čuju gledaoci najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga" zbog čega su ovo pitanje postavili Radanoviću i Kockarevoj koji su pre nekoliko dana proslavili godinu dana braka.

LJubavni trougao (Foto: Jutjub)

-Ne! - kao iz topa je odgovorio Sloba.

-Ne bih da odgovorim na to pitanje! - rekla je Kija.

-Idemo! - dobacio je Miki.

Šta hoćete da kažemo? Da, bio je poljubac! Sve je bilo! Sve! Bebu smo pravili! - vikao je ironično Sloba, a Luna se nasmejala.
Ajde kladionicu da napravimo kome da verujemo! Treba oboje da vas bude sramota! - rekla je Luna, a onda se obratila Slobi: Ti žali ljubavi za njom, budi i dalje dobrica.

Nakon ovoga Kristina Kockar je ustala i rekla kako nisu imali intimne odnose i da joj se Slobodan zgadio, pogotovu nakon što nije želeo da kaže ono što je Kija tražila od njega. Potom, došlo je do još jedne velike svađe između ovog bračnog para.

Podsetimo, ranije noćas Kija i Sloba su se posvađali kao nikada do sada. U toku te svađe došlo je do gađanja flašom, lupanja vratima, gurkanja, ali i teških reči koje je Slobodan uputio na račun svoje tašte. Više o tome pročitajte OVDE.

Izvor: Pink

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA