Najnovije

TEK ĆEŠ SAD VIDETI KOLIKO SAM PSIHO! Otkriven šokantan razlog Miljanine trudnoće! Želela je da se orodi sa... (VIDEO)

Miroslav Miki Đuričić raskrinkao je Miljanu Kulić i otkrio njenu potajnu želju da se orodi sa pevačicom Gocom Tržan, koja joj je idol još od malih nogu.

Miljana (Foto: Jutjub)

Nakon žestoke svađe koja je izbila između pčelara i Nadežde Biljić zbog izjave da je Miljane Kulić da Miki nije zaljubljen u Nadeždu, svađa se ponovo nastavila između trudnice i pčelara, koji je tada izneo skandalozne detalje.

Kulićeva se prvo svađala sa Nadeždon, a potom i sa Mikijem, a onda je Đuričić pred svima rekao kako zna iz kog je razloga Miljana ostala u drugom stanju.

- Videćeš kad se bude završio rijaliti koliki sam psiho, tek tada ću da ti se us*rem u život! Ima da šamaru i tebe i ovu tvoju kurvu! Neko mnogo jak stoji iza mene. Mnogo jaki ljudi me čuvaju! I ne znate sa kim se kačite majmuni jedni. Biždek jedan, on će meni da galami. Nisam ti ja Nadežda igračka. Ja sam Miljana Kulić - rekla je besno Miljana.

- Ja znam što si se jebala sa Ivanom Marinkovićem da bi imala dete sa istim čovekom kao Goca Tržan jer si osednuta pevačima! I ovde si me pitala: "Da li će Goca hteti da se upoznaju deca?". Neće glupačo jedna! Ni u snu neće! Koji ćeš joj, šljamu jedan. Neće da čuje za tebe ni za Ivana ni za vaše dete. Ona je žena na mestu, vi ste njoj samo jedna velika mrlja u životu - otkrio je Miki,  a onda je posavetovao Nadeždu da ignoriše Miljanu i da ne ulazi u raspravu s njom.

Ovo nije prvi put da se u rijalitiju poteže priča vezana za namere koje je starleta iz Niša imala kada je upala u krevet Ivana Marinkovića, bivšeg muža pop pevačice koju je Miljana obožavala da sluša još kao dete. Naime, ulesnici su komentarisali da je ona pratila sva dešavanja oko Tržanove i njen početak ljubavi, ali i razovd sa Ivanom, On joj je već tad bio lep i simpatičan, a onda su se zajedno potrefili u rijalitiju i to je za nju bila idealna prilika da mu se približi. Iako su je roditelji ubeđivali da treba da abortira, ona je po svaku cenu želela dete sa bivšim mužem pevačice koja joj je bila uzor i idol.

Sa druge strane, Goca Tržan je izjavila da Lena i Miljanino dete, bez obzira na to što imaju istog oca, neće biti u srodstvu:

- Neće Lena dobiti polubrata. Uostalom, to će biti njen izbor da li će jednog dana hteti da ga upozna ili ne. Kakve veze ja imam sa tim što je Miljana trudna sa Ivanom? Nisam upućena u celu situaciju niti pratim te ljude! To je nešto što se dešava mimo nas i nije deo našeg života - objasnila je pevačica i napomenula da Miljanu ne poznaje i da nema ništa protiv nje.

Nakon 9 meseci, Kija i Sloba se konačno poljubili. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA