Najnovije

MILAČIĆ: Napadnuti smo od strane do zuba naoružanih DPS aktivista (VIDEO)

„Obaveštavamo javnost da su aktivisti Prave Crne Gore napadnuti od strane naoružanih DPS aktivista u štabu za kupovinu ličnih karata na Starom aeorodromu preko puta Okova u zgradi Monte mitrosa gde su naši aktivisti otkrili još jedan štab za kupovinu glasova“, rekao je lider Prave Crne Gore Marko Milačić.

Marko Milačić (Foto: Jutjub)

Naglasio je da su batinaši DPS-a bili „do zuba“ naoružani i „pokušali su da linčuju naše kolege“.

Ovo što se dešava u Podgorici i ostalim gradovima gde se održavaju izbori je skandalozno ponašanje partijskih vojnika i aktivista DPS-a koji u blizini biračkih mesta, u specijalno formiranim paralelnim štabovima šire strah ali i vrše nezakonitu i kriminalnu kontrolu onih koji izlaze na birališta. Reč je o do sada neviđenom tržištu ličnih karata, rekao je on.

„Prava Crna Gora je malopre razotkrila jedan od takvih štabova, u podgoričkom naselju Zabjelo, u blizini škole Vuk Karadžić. Reč je o, može se reći osinjaku DPS-a koji štiti desetina mladih momaka, kao obezbeđenje, a prilikom naše posete odmah su počeli sa pretnjama i uvredama. U jednom trenutku našem kolegi su i oteli telefon kojim je pokušao da snimi ovo neviđeno i potpuno otvoreno bezakonje“, navodi se u saopštenju.

„Nakon toga su nasrnuli na mladog režisera Mladena Ivanovića i oteli mu kameru, koju mu do ovog trenutka nisu vratili ni nakon što su mesto posetili inspektori policije koji doslovce nisu ništa uradili povodom ovog skandaloznog događaja“, piše u saopštenju.

„Pozivamo sve nadležne da hitno reaguju i spreče ovo bezakonje. Sa druge strane vrlo skromno pozivamo prijatelje iz opozicije da ne čekamo mirno zatvaranje biračkih mesta i da porazmislimo da se što pre sastanemo na bilo kom mestu i usaglasimo dalje korake, jer ovo što se dešava tokom čitavog dana je neizdrživo i otvara pitanje priznavanja rezultata izbora“, naglasio je Milačić

„Ovo orgijanje DPS-a prema aktivistima brojnih opozicionih partije je u ovoj meri do sada nezabeleženo iako je Crne Gora bogata sličnim incidentima“, dodao je.

„Takođe pozivamo sve glasače da se ne boje već da izađu na biračka mesta i odgovore DPS-u na ovo što rade celog dana time ne samo kršeći zakone i Ustav već i najgrublje ponižavajući sve građane ove zemlje“, zaključeno je.

Pogledajte OVDE u toku dana bilo je i razbijenih glava na lokalnim izborima u Crnoj Gori.

Izvor: IN4S

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Milačić: Lisice za Mila Đukanovića

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA