Najnovije

BRANKO DRAGAŠ UPOZORAVA GRAĐANE: Treba da se pripremimo za turbulentne letnje dane koji slede (VIDEO)

Ekonomista Branko Dragaš pozdravio je proteste građana zbog cene benzina i pozvao da se oni održavaju sve dok režim Srpske napredne stranke ne bude srušen.

Branko Dragaš (Foto: Jutjub)

- Ove proteste smatram vrlo značajnim za oslobađanje građana od straha od jednog suludog, šizofrenog, izdajničkog režima i podržavam sve oblike vraćanja suverenosti i demokratije u ruke građana. Hrabrim sve građane da izađu na proteste jer ovaj izdajnički konvertitski totalitarni režim može samo da se sruši izlaskom građana na ulice – kaže Branko Dragaš u izjavi za Srpski kolektiv.

On je rekao da vlast akcizama uništava kućne budžete građana Srbije i da građani zbog toga moraju da pokažu svoju neposlušnost. On je optužio režim Aleksandra Vučića da želi da se odrekne teritorije Srbije, uništi zemlju, njenu ekonomiju i iseli Srbe sa svojih ognjišta. 

Dragaš je rekao da protesti treba da se pojačaju, a zahtevi da se prošire i van smanjenja cene goriva kako bi se pružio otpor “izdaji i uništavanju ekonomije”. Dragaš je rekao da je Vučić “sateran u ćošak” od strane Zapada i da ga treba naterati da podnese ostavku jer je “nesposoban”.

- Poručujem građanima da treba da se pripremimo za turbulentne letnje dane koje slede i turbulentnu jesen i nadam se da će se sa masovnim građanskim protestima srušiti jedan totalitarni konvertitski režim – kaže Dragaš.

Šta je Dejan Lučić poručio lično Aleksandru Vučiću pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Rusima je koncept izdaje Kosova zarad većih plata nerazumljiv.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA