Najnovije

Aleksandar Pavić: Vlast da odgovori da li tajno pregovara sa EU da Srbija postane kamp za migrante (VIDEO)

Analitičar Aleksandar Pavić poredi EU sa mrtvacom koji pokušava da povuče Srbiju u smrt sa sobom. On je u novom izdanju emisije "Politikon" žestoko kritikovao politiku aktuelne vlasti povodom Kosova i Metohije, upozoravao na posledice migrantske krize, govorio o borbi koju vodi Tramp protiv "duboke države" i drugim aktuelnim temama.

Aleksandar Pavić (Foto: Jutjub)

On je upozorio da EU postoji liberalno-sorošoidne elite koje podstiču dolazak migranata iz Afrike i sa Bliskog Istoka.  On je govorio o svim razlikama u EU po pitanju bezbednosti, sankcija Rusiji, migrantima i drugim temama koje su podelile zemlje članice.

On je ukazao na prednost saradnje Srbije sa Rusijom i istočnim zemljama i rekao da sadašnja politika evroatlantskih integracija mora da se prekine. 

Pavić je zatražio odogovr na pitanje da li vlast u Srbiji vodi pregovore sa EU da Srbija postane kamp za migrante koji nisu dobrodošli u zapadnim zemljama. On se pozvao na izjave Sebastijana Kurca koji je više puta dao slične izjave u medijima.

On je objasnio da migranti koji prolaze kroz Srbiju nisu izbeglice jer izbeglice beže iz zemlje zaraćene ratom u susednu, da je reč o ekonomskim migrantima koji dolaze većinski iz zemalja u kojima se čak i ne vodi rat.

Autor i voditelj emisije je Danilo Tvrdišić.

Zašto je Rusima plan izdaje Kosova zarad većih plata nerazmljiv saznajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Šta znači poruka “Ko potpiše tog ubiše”.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA