Najnovije

KADA SU MI U KRAJU BILE VAŽNIJE DEVOJČICE: Čeda je Zvezdana nazvao životinjom, a sada mu je odgovorio na najbrutalniji način!

Zvezdan Jovanović (53), zvani Zveki i Zmija, osuđen na 40 godina zbog ubistva premijera Zorana Đinđića, požalio se pre dva dana u Specijalnom sudu da ga je Čedomir Jovanović, lider LDP-a, vređao i nazivao ga životinjom!

Zvezdan Jovanović (Foto: Jutjub)

Jovanović je u završnoj reči na suđenju za pobunu „crvenih beretki“ u novembru 2001. godine izjavio da ga je Jovanović više puta nazvao pogrdnim rečima i da je za to prošao nekažnjeno.

- Nazivao me je više puta životinjom tokom suđenja i pitao sudiju koliko košta da nastavi sa tim! Lako je njemu, kada su ga debelo plaćali sada pokojni Dušan Spasojević Šiptar i Mile Luković Kum, koje je on obučavao kako da ubijaju i kako da uništavaju tragove - rekao je Jovanović u završnoj reči.

U želji da što pre odgovori na ove optužbe, lider LDP-a postavio je fotografiju Zvezdana Jovanovića na svoj Instagram profil i ispod napisao:

- Kada su mi u kraju bile važnije devojčice iza škole od časova biologije na kojima bi sigurno bio u prilici da ukačim razliku između životinja i ovako finog gospodina...zato još jednom sori životinjsko carstvo, ološ je egzemplar - stoji u opisu fotografije. 

Pročitajte OVDE žestoku polemiku u Skupštini o Šešelju, prostitutkama, "zatrovanoj vodi", batinašima i patrljcima!

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Vojislav Šešelj posetio Zvezdana Jovanovića i dobio punomoćje!

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA