Najnovije

"BGD NA VODI" BEZ KANALIZACIJE!? "Vlast slavi ulazak Srbije u rang zemalja trećeg sveta!"

Aleksandar Vučić proslavio je danas otvaranje „Beograda na vodi“, projekta zbog kojeg je Srbija pod njegovom vlašću postala zemlja trećeg sveta.

Beograd na vodi (Foto: Jutjub)

Ni u jednoj normalnoj državi se centralno strateško gradsko zemljište ne poklanja opskurnom arapskom investitoru, saopštio je danas Nikola Jovanović, potpredsednik Narodne stranke i zamenik šefa odborničke grupe „Savez za Srbiju“ u Skupštini Beograda.

Prema njegovim rečima samo u zemljama trećeg sveta predsednik obeležava useljavanje u dve stambene zgrade, “a da ironija bude veća, bez kanalizacije”.

“Samo se u zemljama trećeg sveta najvažnije lokacije koriste za šoping mol, umesto za gradnju kapaciteta za ekonomski razvoj i trgovinu. Samo se u zemljama trećeg sveta ukida železnica u užem gradskom jezgru. Samo se u zemljama trećeg sveta izgradnja stambenog naselja proglašava za najvažniji državni razvojni projekat. Savski amfiteatar mora biti vlasništvo svih Beograđana i mora biti iskorišćen tako da od njega imaju koristi svi Beograđani, zaključuje se u saopštenju.

Dinkić ugasio URS, ostao dug od 153 miliona! Pročitajte OVDE sve o tome.

Izvor: Danas

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Otvaranje prve kule "Beograda na vodi".

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA