Najnovije

SKANDAL: Francuska političarka fantazira o klanju Vladimira Putina: Ovo je njegov odgovor! (VIDEO)

U poslednjih nekoliko dana pažnju medija je privukla bivša ministarka pravosuđa Francuske, Kristijan Taubira. Bila je zastupnica u Evropskom parlamentu od 1994. do 1999., a kandidovala se i na francuskim predsedničkim izborima 2002. 

Vladimir Putin (Foto: Ria)

Za vreme bivšeg predsednika Francuske Fransoaza Holanda, obavljala je dužnost ministra pravosuđa. Poznata je kao borac za ravnopravnost polova, a zalagala se i za proglašenje trgovine robljem zločinom protiv čovečnosti.

Ponajviše zbog njenog angažmana, Francuska od 2001. 10. maja slavi ”Dan pomena na ropstvo i njegovo ukidanje“. Usprkos navedenim postignućima Taubira nikada nije štejela na teškim rečima kada bi davala izjave o političkim neistomišljenicima, nezavisno o njihovoj funkciji i moći. Donalda Trampa svojevremeno je hladnokrvno nazvala ludakom, ali neki smatraju da je tek sada prešla svaku granicu.

Naime, Taubira je prilikom intervjua za novine „Le Parisien“ s čitaocima podelila svoju intimnu i bizarnu fantaziju, zapravo san o ubistvu ruskog predsednika Vladimira Putina. 

Konkretno, Kristijan Taubira je izjavila kako je „njen san Putina iseći na kriške“. Zbog ove izjave cela Francuska je u stanju šoka. Sa svih strana osuđuju Taubiru nazivajući je, između ostalog, francuskom sramotom te vulgarnom, štetnom i nesposobnom osobom, koja isijava mržnju i agresiju. Na Jutjubu se pojavio i video s kratkim odgovorom samog Vladimira Putina. 

Autori videa su također Francuzi kojima je neprijatno zbog skandalozne izjave njihove političarke. Pogledajte što je Putin navodno odgovorio bivšoj francuskoj ministrici pravosuđa.

Pročitajte OVDE kakav se to skandal dogodio sa jednim logorom smrti u Evropi.

Izvor: Dnevno.hr

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA