Najnovije

USTAŠKA NOGOMETNA OLUJA: Da li su Đoković i Milojko Pantić videli ovu provokaciju? (VIDEO)

Pripadnici Hrvatske vojske napravili su spot podrške hrvatskim fudbalerima pred predstojeći meč protiv ruske fudbalske reprezentacije. U spotu, kao po običaju, Hrvati slave "Oluju" kao dan njihove velike pobede i trijumfa.

U Srbiji još uvek ima onih, koji se mogu prebrojati na prste jedne ruke, a koji su se izjasnili kao navijači “komšija Hrvata”. Najveću pažnju javnosti izazvao je Novak Đoković, ali i bivši fudbalski komentator Milojko Pantić. Pantić se u direktnom uključenju za HRT udvoričkim tonom pohvalio kako će navijati za hrvatsku reprezentaciju i izvređao srpske navijače koji će u fudbalskom duelu između Rusije i Hrvatske navijati za Rusiju. On je sve one koji će u Srbiji navijati za Rusiju nazvao “klerofašistima”, očigledno iz neznanja pošto su jedini klerofašisti u Drugom svetskom ratu na Balkanu bili upravo Hrvati, dok su Srbi i Rusi bili žrtve istih.

Hrvatska reprezentacija je pošla na Svetsko prvenstvo u fudbalu zastavom sa Kninske tvrđave kao simbolom “Oluje”. U toku celog svetskog prvenstva potenciraju ustaštvo pevajući pesme Marka Perkovića Tompsona. FIFA očigledno nema ništa protiv, ali je zaista pravo čudo da nakon svega među Srbima postoji neko ko podržava “komšije”.

Pogledajte OVDE uvrede Milojka Pantića prema ruskim navijačima u Srbiji. Novak Đoković navijaću za Hrvatsku, OVDE. Brutalan odgovor Milojku Pantiću OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA