Najnovije

PRVI JE POČEO KNELE, A ZA NJIM SVI OSTALI: Iznenadiće vas priča koja se krije iza upasane trenerke! Otkrivena tajna 90-ih

Ikone beogradskog asfalta pamte se po broju kriminalnih dela koji su napravili, po načinu života, ali i po jednom stilu oblačenja koji je tada bio popularan.

Ikone beogradskog asfalta (Foto: Jutjub)

Upasana trenerka, kaiš, "er maksice", kajla... Sve je to je bilo neophodno za izgled "opasnog" momka, a počelo je od Aleksandra Keneževića Kneleta, a zapravo je sve nastalo iz pratkičnih razloga.

Međutim, u slučaju kada ga zaustavi policija ili krene da od nekoga beži, pištolj bi lako mogao da ispadne.

Tako da se Knele dosetio ako bi gornji deo trenerke ubacio u donji ili farmerke i pri tome vezao pertlu ili stegao kaiš bio je siguran da je oružje na bezbednom.

Vremenom je Knele postao strah i trepet, pa nije bilo potrebe da krije oružje jer ga policija nije ni zaustavljala, ali je i dalje furao svoj fazon po kome je postao prepoznatljiv i mnogi momci širom bivše Jugoslavije su ga imitirali.

Upasana trenerka je nastala da bi se videla marka farmerki i skupi kaiš, ali se krije i rešenje nošenja oružja. Knele je želeo da istakne pištolj da se vidi kako se sa njim ne treba kačiti.

Stravično proročanstvo počinje da se ostvaruje, svet će na kraju nestati, a koji je prvi znak pročitajte OVDE.

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA