Najnovije

VODITELJKA DOBIJALA PRETNJE ZBOG JEDNE ZADRUGARKE? Nekoliko meseci traje agonija, a dva puta su joj izgrebali džip i nacrtali znak

Kako "Alo!" nezvanično saznaje džip koji je jutros eksplodirao u vlasništvu je Beograđanina D. M., a tokom poslednjih meseci vozili su ga voditeljka TV Pink Dušica Jakovljević i njen dečko J. A. Policija i dalje prikuplja sve dokaze i tragove, a istraga će pokazati šta se tačno desilo.

Dušica Jakovljević (Foto: Jutjub)

Kako beogradski mediji prenose, na saslušanje bi u narednim danima moglo da bude pozvano i nekoliko javnih ličnosti, zbog pretnji koje je voditeljka nedavno prijavila policiji.

"Voditeljka Zadruge Pink TV prijavila je nedavno pretnje, pa će jedan pravac istrage biti usmeren i u tom smeru. Svakako je cilj da se krivci što pre otkriju i procesuiraju", otkrio je izvor iz istrage. 

Izvor naglašava da je Dušici Jakovljević, pre eksplozije, dva puta bio izgreban automobil, ali nije želeo da otkriva da li je voditeljka rekla na koga sumnja.

Međutim, prema poslednjim informacijama koje su se pojavile u medijima, voditeljka Zadruge je navodno dobijala preteće poruke zbog jedne učesnice Zadruge, ali se povodom ovih navoda do sad niko nije oglašavao.

Poznatoj voditeljki su pretnje upućivane preko društvenih mreža, ali je Dušica o svemu na vreme već obavestila policiju, ali i javnost.

- Posle jedne emisije na automobilu mi je neko... ne mogu da dokažem ko, jer nemam dokaze, ali neko mi je izgrebao levo krilo mog automobila. Nekoliko dana kasnije neko mi je isto ključem nacrtao srce na vratima, tako da bravo za kreativnost. Mislim da je sve to otišlo predaleko u tom smislu - rekla je Dušica jednom prilikom.

Podsetimo, Dušici je danas pozlilo nakon eksplozije, a lekarska ekipa odmah je u bolnicu Dragiša Mišović odvezla voditeljku, koja je dobila sedative. 

Voditeljka je rekla da je dobro i da je u šoku. 

Voditeljka se veoma potresla kada je videla uništen automobil jer obično u to vreme vozi decu u školu ili  ide na posao. Ekipa forenzičara obavila je uviđaj na mestu eksplozije, a dalja istraga trebalo bi da dovede do osoba koje su postavile bombu ispod automobila.

Pročitajte OVDE još detalja o ovome.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Voditeljku često opsedaju paparaci. Ali živi povučeno, bez previše eksponiranja.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA