Najnovije

"Duga letnja noć": Priča koja će otopiti sva srca!

I, zaista, ništa drugo nije bilo važno. Prošlost je bila uvod, a budućnost neispisana. Nisu mogli da traže ništa više od toga.

Foto-Vulkan

Česka Šekspir je dotakla dno. Nakon što je pre šest godina napisala pozorišni komad koji je doživeo veliki uspeh, izgubila je inspiraciju i sada ne uspeva da zadrži nijedan posao, a najgore od svega je što njena porodica ni ne zna koliko je nisko pala. Kada dobije ponudu da provede leto u Italiji, veruje da će to biti sjajna prilika da najzad napiše novi komad.
Kada holivudski zavodnik Sem Karlton vidi naslove sa svojim imenom u žutoj štampi, samo želi da pobegne od svega. Zato pakuje stvari i odlazi u Italiju, rešen da provede leto u porodičnoj vili na jezeru Komo. Međutim, kada stigne u vilu, shvata da nije baš tako prazna kao što se nadao.

Tokom tog vrelog leta, napeto prijateljstvo ubrzo prerasta u snažnu privlačnost, a onda i u vreli plamen strasti. Ali ne mogu večno da se kriju od stvarnosti… Dok se njihovi različiti svetovi sudaraju, Sem i Česka se suočavaju sa izborom, da li je njihova ljubav samo letnja romansa ili bi mogla da preživi i najhladnije zime?

Izvor:Pravda

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA