Najnovije

SVE SE KLIMALO KADA SU SE COKA I LAKIĆ PREPUSTILI STRASTIMA: Par se ponaša kao da kamera nema, a ova Nikolina rečenica će vas šokirati! (FOTO)

Aleksandra Tasić Coka i Nikola Lakić ne mogu da sakriju svoje emocije, a ni strast koja se posle akcije u tuš kabini rasplamsala.

Coka i Lakić (Foto: printsrin)

Iako Tasićeva nema podršku roditelja jer je u vezi sa 15 godina starijim dečkom, izgleda da više ne mari za komentare svoje porodice. Naime, Lakić i Coka su se tokom današnjeg dana malo više opustili, pa nisu marili za stanare i kamere i prepustili su se strastima.

Nikola je svoju devojku uhvatio pred svima za zadnjicu, da bi posle višeminutne akcije, rasklimali stolicu na kojoj su sedeli.

"Šta ti meni radiš devojko, sada ne smem da ustanem, jer si svojim pokretima i dodirima probudila "gospodina", rekao je Lakić.

"Jao Nikola mi smo i stolicu rasklimali", primetila je Aleksandra.

Nikola je više puta istakao da poštuje Cokinu želju da u rijalitiju ne želi na vulgaran način da se ekponira, jer zna da njeni roditelji prate svaki njen korak. Međutim, izgleda da ovaj par više ne može da se kontroliše, pa ne biraju ni mesto ni vreme kako bi bili intimniji nego inače.

Akciju Aleksandre i Davida pod tušem pogledajte OVDE.

Izvor TV Hepi

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Procureo snimak nezapamćenog seksa u Parovima. Upozorenje: Nije za mlađe od 18 godina

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA