Najnovije

VESIĆ IZAZVAO ĐILASA NA TV DUEL! Hrabar potez, ali da li mu je to pametno?! Ima da pršti žestoko!

Vesić se, kaže, nada da je "Dragan Đilas dovoljno hrabar da izađe na TV duel umesto što se krije iza saopštenja" Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić povao je Dragana Đilasa na TV duel, kako bi se “obračunali” povodom natpisa u medijima.

Goran Vesić pije vodu (Foto: Jutjub)

– Neka medijski tajkun Đilas predloži televiziju sa nacionalnom pokrivenošću, termin i voditelja. Za mene je TV duel prilika da građane Srbije ponovo upoznam sa zloupotrebama koje je Đilas vršio dok je bio na vlasti. Biće to prilika i da građani Srbije saznaju kako se Đilas obogatio dok je bio Tadićev direktor Narodne kancelarije, Koštuničin ministar i tajkunski gradonačelnik – naveo je Vesić.

Kaže i da je uveren da će duel biti šansa za Đilasa da objasni kako je 2006. godine prijavio ženinu vilu na Dedinju, automobil iz 2007. godine i 70.000 evra ušteđevine a 2016. godine kada je otišao sa vlasti sam je prijavio da ima 24 miliona evra u nekretninama. Vesić se, kaže, nada da je “Dragan Đilas dovoljno hrabar da izađe na TV duel umesto što se krije iza saopštenja”.

Dragan Đilas

Osnivač “Saveza za Srbiju” Dragan Đilas traži od RTS-a da pročitaju njegov demanti na, kako kaže, laži koje je o njemu izneo gradonačelnik Goran Vesić u subotu u jutarnjem programu, a Vesić mu odgovara pozivom na TV duel. Đilas je naveo da je uputio dopis javnom servisu u kojem je, kako kaže, taksativno nabrojao “sve laži u kojima je direktno pominjan”, a koje je Vesić izneo u subotu gostujući u jutarnjem programu RTS-a.

– Uputio sam danas dopis RTS i Nenadu Stefanoviću u kojem sam taksativno naveo sve laži koje je G. Vesić izgovorio u subotu u jutarnjem programu. Po Zakonu o informisanju tražim da mi omoguće da odgovorim na laži u kojima sam direktno pominjan ili da pročitaju demanti na televiziji – napisao je Đilas na Tviteru.

Pogledajte OVDE emotivan govor i gest vladike Grigorija.

Izvor: Tanjug, blic.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA