Najnovije

REŠENA MISTERIJA "KANTRIMENA"! Evo šta se desilo sa automobilom kojim je PREGAŽEN LUKA JOVANOVIĆ!

"Kantrimen" kojim je Marko Milićev 25. jula 2014. godine na Brankovom mostu u Beogradu naleteo na Luku Jovanovića (21), koji je preminuo dan kasnije od zadobijenih povreda, rastavljen je u delove iste noći

Policija (Foto: Jutjub)

Prema informacijama iz istrage, u rastavljanju vozila, pored Milićeva, učestvovala je najmanje još jedna osoba. Automobil je, kako se saznaje, rastavljen u jednoj garaži na Zvezdari, a delovi koji nisu mogli da se rasparčaju su zapaljeni.

Policija je utvrdila da je reč o ukradenom automobilu i da iza toga stoji organizovana kriminalna grupa koja je automobile krala u inostranstvu, a potom ih dovozila u Srbiju, piše Ekspres.
Posle nesreće u pojedinim medijima pojavile su se selfi slike iz "kantrimena" na kojima se vide Milićev i njegovo društvo u kobnoj noći. Kako se saznaje, fotografije su iz telefona Milićeva. Naime, samo nekoliko dana pre nego što je pobegao u inostranstvo, policija je uhapsila pa ubrzo i pustila Milićeva. Tom prilikom oduzela mu je telefon, u kojem su, pored ostalih, bile i pomenute fotografije. Sagovornik upućen u slučaj kaže da je Milićev kobne noći posle nesreće otišao u jednu privatnu auto-garažu na Zvezdari, gde je rasparčao vozilo.



- Za to zna samo njegovo najbliže okruženje, ali niko ne zna u čijoj garaži se to desilo. On o tome nije pričao ni policiji ni tužilaštvu, tako da mesto gde je isekao delove i pojedine zapalio nikada nije utvrđeno - kaže izvor. Sam tok postupka pratile su insinuacije na jedino pitanje koje nije rešeno - čiji je “kantrimen” kojim je u trenutku nesreće upravljao Milićev i u kojem se nalazilo još šest osoba.

Pritisak javnosti i zainteresovanost za ovaj slučaj nije jenjavala ni godinama pošto je presuda kojom je Milićev osuđen na četiri i po godine zatvora postala pravnosnažna. Pitanje čiji je “kantrimen” ponavlja se i danas, kada je Milićev stekao zakonsko pravo da posle izdržane dve trećine kazne podnese molbu za uslovni otpust.

Dve ručne bombe bačene su u Kaluđerici. Više o tome pročitajte OVDE.

Izvor: Telegraf, Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Kretanje “kantrimena” pre kobnog događaja

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA