Najnovije

ATANASIJE JEVTIĆ: Vučić je neviđena izdajica, on nije Srbin! Šešelj je notorna luda, on ga je rodio! (VIDEO)

Atanasije Jevtić, glavni je junak klipa koji se masovno deli na društvenim mrežama, a u pitanju je njegov razgovor sa Srbima zabeležen u Jasenovcu. Umirovljeni episkop zahumsko-hercegovački i primorski i pravoslavni teolog je bez trunke bojazni i straha, dok su ga snimali telefonom, opleo po Vučiću, Šešelju i Dodiku...

Atanasije Jevtić (Foto: Fejsbuk/Printskrin)

- Ovaj patrijarh nije moj patrijarh, već Vučićev. Sad se kao popravio, navijao je za Vučića izdajicu, da je to sramota. Sramota, znaš šta kažu Srbi na Kosovu? Ovaj predsednik nije moj predsednik, ovaj patrijarh nije moj patrijarh..  
I to sam mu ja i preneo, rekao je Jevtić u razgovoru, a na pitanje da li se Srbi opet dele odgovorio:

- Ne delimo se, kakva podela? Idemo za njim da se ne bi delili, idemo za njim da se vidi ko je šta. Sa njim je greška, svi Srbi su za Vučića ko ludaci a to je izdajica neviđeni...To nije Srbin uopšte...

Samo ste ga i Amfilohije i vi kritikovali, primetio je jedan od učesnika u razgovoru.

- Idi na Kosovo pa da vidiš, ima kritika, ali ne smeju ljudi da pričaju, boje se, jer ih proganja. I Šešelj je notorna luda, bruka Hercegovine, on je rodio Vučića i Nikolića, ako ste Šešeljevac idite što dalje od mene, on i Vuk Drašković! Da on govori da raščinjavamo Savu Dečanca!? To je notorna luda… Šešelj je za mene govorio da sam izdajnik srpskog naroda i papski plaćenik. Borio se protiv fašista a ostao komunjara. Pusti ludaka...Pa i Tadić komunjara bio i ostao...ali ovaj je mnogo gori.

Pogledajte šta je još rekao:

Pročitajte OVDE kakva se to bruka dogodila a Vučić ćuti.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Umirovljeni vladika zahumsko-hercegovački Atanasije tvrdi da državni vrh Srbije iznosi neistine i da nije tačno da se Srbi vraćaju na Kosovo kojim "upravljaju Vučićevi mafijaši".

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA