Najnovije

DOHVATILI SE ŽESTOKO U GARDEROBERU! Novogodišnja seks akcija u najavi! Sale i Jelena bi opet... (VIDEO)

Dan nakon spektakularne žurke u Beloj kući i dočeka Nove godine, zadrugari su sumirali utiske i pričali o dešavanjima koja su se odvijala protekle noći. Jelena Krunić i Sale Tru osamili su se u garderoberu i tom prilikom se strasno ljubili i pomirili.

Jelena Krunić i Sale Tru (Foto: Jutjub)

Iako je Sale nakon svađe govorio kako više nikada neće biti sa Jelenom u vezi, oni su ipak odlučili da svojoj ljubavi daju drugu šansu. Ovi zadrugari su se tom prilikom prisetli njihove velike svađe kada je Jelena Krunić zamerila Saletu što je Marku Petruševiću Petrućiju, sa kojim je Krunićeva bila intimna, pričao o detaljima iz njihovog odnosa i savetovao ga kako da Petrući i Rebeka imaju što kvalitetniju akciju u kupatilu.

- To kada si mi rekao: "Ja sam sa njom raskinuo", a! Ne možeš tako! Nećemo, to je to! Ok? Nikad više nikada nećeš govoriti ljudima o našim stvarima. Ono kako da ne gurnete i ostalo... - govorila je Jelena Krunić.

- Ne, hoću da mi kažeš da ti se dopadam - dodao je Sale.

Tokom njihovog razgovora i razmene nežnosti u garderober je ušao i Petrući sa kojim su pričali o Rebeki Popović. Podsetimo, Jelena Krunić i Sale Tru poznaju se više od deset godina, a tek su pred kamerama rijaliti programa "Zadruga 2" jedno drugom priznali svoje emocije i započeli ljubavnu romansu.

Pao novi zadrugarski seks. Pogledajte OVDE ko su akteri i gde se odigrala vrela akcija.

Izvor: Pink. rs, Informer

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Novogodišnja žurka 

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA