Najnovije

UPOZORENJE SRBIMA: Zloupotreba nanotehnologije, čipovanje i psihološki metodi CIA (VIDEO)

Gost emisije "Srpska priča" bio je dr Toma Tomić, nekadašnji vd direktor Instituta "dr Laza Lazarević" koji je govorio o psihološki ratovi, operacija prebacivanja nacističkih naučnika u SAD nakon Drugog svetskog rata - operacija "Spajalica", čipovanje ljudi i psihološki metodi CIA za stvaranje tzv.mandžurijskih kandidata

Tomić tvrdi da se eksperimenti nad ljudima se sprovode i danas. Tomić u emisiji posebno objašnjava eksperimente specijalne metode Amerikanaca za kontrolu ljudskog ponašanja. On posebno upozorava na korišćenje nano tehnologije koja može biti zloupotrebljena u ratovanju.

Govoreći o mržnjama Hrvata prema Srbima, Tomić kaže da Hrvati gledajući Srbe vide sebe kao izdajnike jer su svesni da su nekad bili Srbi. On objašnjava da Hrvati zato žele da istrebe Srbe kako bi sakrili istinu o svojoj izdaji sopstvenog naroda.

Nedavno je u Srbiji objavljena knjiga “Mrežni rat protiv Srba” koja govori o specijalnim metodima neoružanog rata Amerikanaca protiv Srba. Knjigu možete poručiti OVDE. Ostale knjige iz Pravdine internet prodavnice možete videti i poručiti OVDE.

Ko zaista stoji iza organizovanja dočeka Putinu pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA