Najnovije

ŠOKANTNO PRIZNANJE MINE VRBAŠKI: Kurvala sam se da bih prehranila porodicu! Mušterije su mi se gadile, ali morala sam (VIDEO)

Mina Vrbaški je u "Zadruzi 2" otkrila da se sa samo 16 godina bavila prostitucijom kako bi zaradila novac jer njena porodica nije imala od čega da živi

Mina Vrbaški, učesnica rijaliti šoua "Zadruga 2" (Foto: Jutjub)

Mina Vrbaški je u "Zadruzi 2" priznala da se bavila prostitucijom! Starleta je kroz suze pred svima rekla da je prodavala telo jer je morala da pomogne porodici pošto nisu imali novca za život. Mini je u četvrtak uveče pušten snimak na kom je njen cimer Petar Tojagić pričao da je starleta ku*va. Izrevoltirana njegovim ogovaranjem, ona je kroz suze priznala da je to tačno.

- Bila sam ku*va, ali više nisam. Je*ala sam se za pare zato što moji kod kuće nisu imali novac. Sve pare sam njima donosila. Kurva sam, je’l mi fali nešto, jesam li zato loš čovek? Prerano sam otišla od kuće, pogrešila sam, ali sam posle svega nastavila normalno da živim. To je jedan veliki greh, ali je bio jedini način da pomognem mojima - pričala je Vrbaški pred milionskim auditorijumom.

Mnogi su ostali šokirani njenim priznanjem, dok su je drugi podržali jer se nije stidela da prizna da se bavila najstarijim zanatom. Ona je reperu Nenadu Aleksiću Ša ispričala da se plaši reakcije svoje majke Ivane.

- Razmišljam o mami. Šta će ona da kaže kada čuje ovo. Ja sam njoj u tom periodu svaki dan slala po 200 evra i govorila joj skupljaj novac, a ona me je pitala odakle mi tolike pare. Prestala sam da radim kada se ona zaposlila - pričala je Mina, ne objasnivši gde je ona to živela kada je majci morala da šalje novac.

Učesnica "Zadruge" je otkrila i da je sa prostituisanjem počela dok je još bila maloletna.

- To sam radila u mojoj 16. godini. Pojelo me je moje ludo ponašanje i skrenula sam sa pravog puta. Otišla sam u totalno neki drugi svet. Nemam više poverenja ni u koga. Odvratan je osećaj kada ti dolaze muškarci kao mušterije - rekla je potresena učesnica "Zadruge", priznavši da joj je pao kamen sa srca što je konačno otkrila svoju mračnu tajnu:

- Samo sam čekala dan kada ću ovo da izbacim iz sebe i kažem svima.

NJena majka Ivana Vrbaški juče nije želela da komentariše ćerkinu ispovest u rijalitiju.

Haos u najavi! David našao drugu u Zadruzi! Aleksandra ima da pukne od muke. Pogledajte OVDE.

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Ana Korać ljubi Davida za laku noć

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA