Najnovije

USTAŠE UDARILE NA PUPOVCA! Objavili sliku na kojoj drži nož i odsečenu krvavu glavu Hrvata! (FOTO)

Desničarski list "Hrvatski tjednik" u broju koji izlazi u četvrtak na naslovnoj objavio je sliku Milorada Pupovca koji u ruci drži krvavi nož i glavu Hrvata. Glava "pripada" doktoru Ivanu Štreteu, pojasnio je hrvatski portal Indeks.

Milorad Pupovac (Foto: Jutjub)

- Jeziva istina: Hoće li glavni državni tužilac nakon skoro 30 godina pozvati Milorada Pupovca da objasni svoju ulogu u ubistvu dr. Ivana Šretera - stoji u naslovu.

Ivan Šreter je početkom rata u Hrvatskoj bio šef HDZ-a u Pakracu, kao i šef regionalnog kriznog štaba za Zapadnu Slavoniju. Sredinom avgusta zarobili su ga Srbi, a onda mu se gubi svaki trag. Pretpostavlja se da je odveden u logor Bučje. Poslednji put je viđen krajem avgusta, a njegovi posmrtni ostaci još nisu nađeni. Desničari u Hrvatskoj za njegov nestanak krive upravo Pupovca, što se vidi i po ovoj naslovnici, ističe Indeks. 

Portal podseća da je srpski list "Večernje novosti", krajem prošle sedmice, objavio na naslovnici fotografiju Tuđmana kako drži u ruci glavu partizana, čime je, kako se navodi aludirano na sliku Ivana Đakića, sina HDZ-ovog poslanika Josipa Đakića, koji je na Fejsbuku objavio sliku ustaše koji drži glavu Srbina.

Beograd je spreman za doček ruskog predsednika Vladimira Putina. Pogledajte OVDE.

Izvor: B92

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Puštanje na slobodu ustaše Ivana Đakića

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA