Najnovije

NATO OFICIR ZAMOLIO PUTINA: Pokloni Srbiji S-400, potreban joj je da se brani od agresije Albanije i NATO! (VIDEO)

Bivši oficir NATO-a na Kosovu i Metohiji, Norvežanin Kristian Kaš dočekao je Vladimira Putina ispred Hrama Svetog Save u Beogradu i zamolio ga da pošalje Srbiji PVO u PRO sistem S-400 kako bi se sprečila agresija na Srbiju od strane NATO ili bilo koga drugog.

S-400 (Foto: Ria)

- Dragi predsedniče Putine, kao norveški državljanin sa stalnim prebivalištem u Srbiji, izjavljujem vam dobrodošlicu iz dubine mog srca. Hvala Vam što ste podrška Srbiji! Hvala vam što podržavate Srbiju po pitanju južne autonomne pokrajine Kosova i Metohije! Hvala Vam što podržavate celi srpski narod, a sad vas molim, gospodine Putin, dajte Vaš S-400 raketni odbrambeni sistem predsedniku Vučiću! Neophodan nam je Vaš S-400 sistem da se branimo od agresije Albanije, od NATO agresije i agresije NATO članice Norveške - rekao je Kaš.

Bivši oficir NATO je posebno zahvalio Putinu što je došao da ulije nadu srpskom narodu da nije sve gotovo za Kosovo i Metohiju.

Kristijan Kaš u Beograd je došao prvi put u decembru 2000. godine. Bio je oficir Kfora, a onda se izvinio Srbiji. Od tada, živi u Srbiji i brani srpske interese. 

Putin je dobio moćan poklon od patrijarha Irineja. Pogledajte OVDE o kakvom poklonu je reč.

Izvor: Mediji, Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Pogledajte zašto sa ruskim raketnim sistemom S-400 nema šale

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA