Najnovije

IMA VEZE S PORNIĆIMA: Republikanci imaju dosad najbizarniji predlog da isplate Trampov zid!

Političarka iz Arizone pronašla je novi način da se finasira zid koji Donald Tramp toliko želi: obavezati ljude da gledaju porniće.

Donald Tramp (Foto: Jutjub)

Republikanska poslanica Gejl Grifin nedavno je pokazala račun koji predlaže kompanijama koje proizvode struju u Arizoni da instaliraju softver blokiranja porno-sadržaja – i onda naplate 17 evra kako da bi odblokirali kanal.

Novac bi odlazio u Upravu trgovine u Arizoni u takozvani "Fond protiv trgovine ljudima i dečije eksploatacije DŽona Mekejna".

Taj novac bi mogao da odlazi i u "izgradite zid prema Meksiku ili fond granične bezbednosti", navodi se na računu, kao i u davanje grantova za ustanove za mentalno zdravlje, privremeno stanovanje, škole i sprovođenje zakona.

Ali, advokati industrije filmova za odrasle ističu da je predlog "očigledno neustavan".

Slični računi su predloženi i u drugim državama, uključujući Virdžiniju i Roud Ajlend – "preokret prema graničnom zidu je nov", prema rečima Majka Stabila, portparola neprofitne organizacije "Koalicija slobodnog govora".

Prema navodima, izgleda da je račun povezan sa Krisom Sevijerom, čovekom koji je 2017. godine tužio Jutu, jer nije priznala njegov brak sa lap-topom. Godine 2013, pokušao je da tuži "Epl", tvrdeći da je "MekBuk" odgovoran za njegovu zavisnost od pornića.

Pročitajte OVDE kako se to Kim igra sa Trampom i šta je sve sakrio od njega.

Izvor:  New York Post /Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Tramp kaže da nikad nije rekao da će Meksiko platiti zid.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA