Najnovije

DOBRA PETORKA I LOŠA PETORKA: Novi trend koji morate da probate! Imaćete s*ks za pamćenje!

Spremni ste da menjate svoj s*ksualni život, počnite od ovih pet saveta koje smo za vas izdvojili, a evo i šta vas može sabotirati u ovoj misiji.

Ilustracija (Foto: Beeg. com)

Dobra petorka

Sve što podstiče oksitocin (hormon sreće) je dobro. On utiče na nervni sistem da reaguje na pravi dodir ili samo na ideju o dodiru. Zato ljubljenje, maženje, osmesi, komplimenti, nežni dodiri – sve to utiče na seksualno raspoloženje.

Redukujte vežbanje, naročito žene koje imaju teškoće da dožive orgazam. Previše ili premalo treninga može loše uticati na seksualni život.

Čokolada, u vašim ustima ili mislima. Dokazano je da se radi samo o placebo efektu, mada malu zaslugu za dobro raspoloženje koje čokolada podstiče, ima i prirodni stimulans koji dolazi iz kakaoa.

Promena. Stimulansi u mozgu aktiviraju se kada odemo na nova mesta, osetimo nove ukuse, zvuke i mirise. Zato je seks uvek bolji na odmoru nego kod kuće.

Ne zaboravite evoluciju: nagon za reprodukcijom uvek podstiče dvoje ljubavnika.

Novi srpski horor roman “Uklet”, po ceni od 640 dinara, možete naručiti OVDE (Besplatna dostava).

Loša petorka

Alkohol i droga: alkohol je velika varka. Prvo vas opusti ali vas kasnije onesposobi za bilo kakav seks pa čak i za uživanje u njemu. Ekstazi takođe loše utiče na seks, a naročito na jači pol jer poput spida uzrokuje nemogućnost erekcije kod 40% muškaraca.

Previše ili premalo hrane ubija libido.

Teška pornografija – za žene.

Rasejanost – za žene. Za razliku od muškaraca koji kada su jednom spremi za seks ništa ih ne može zaustaviti, žene lako skrenu sa puta (plač bebe, zvonjava telefona).

Veliki stres zbog novca i posla, naročito za muškarce koji imaju problema sa erekcijom kada ih situacija na poslu izneveri.

Ako postoji neko opšte pravilo - onda je to da razmišljanje “previše dobro, previše brzo” može uništiti vaše seksualno zdravlje.

Dobre vesti: mozak, svaka ćelija u našem telu, naše misli i emocije – mogu sve da promene. Seks je čudo hemije.

Zašto nije dobro oženiti ženu koja je pre vas imala mnogo partnera pogledajte OVDE. Vreli snimak srpske manekenke koji će vas ugrejati u ove hladne dane pogledajte OVDE.

Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Miroljub Petrović i Vojislav Šešelj o nadrilekarstvu.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA