Najnovije

Želite da probate analni s*ks, ali se plašite blama tamo dole?! Evo kako da budete čisti kao suza! (18+)

Analni s*ks veliki je tabu. Mnoge žene ga se groze, muškarci ga priželjkuju, a postoje parovi koji ga redovno praktikuju. Ako i vi poželite da budete jedan od ovih parova, ovo je nešto što morate da znate.

Ilustracija (Foto: Beeg. com)

Ovo je pravi savet za žene koje žele da probaju ovu vrstu intimnosti, ali se boje neprijatnosti u vidu nehigijene samog otvora tokom odnosa.

Analno ispiranje je praksa kod ljudi koji redovno upražnjavaju analni s*ks. Ono predstavlja čišćenje analnog otvora pre analne penetracije.

Šta vam je potrebno?

Najčešće sredstvo za ispiranje je obična voda, mada može se koristiti i fiziološki rastvor. Takođe vam je potrebna i pumpica za analno ispiranje. Na tržištu postoje različiti modeli, pa tako gledajte da izaberete onu čiji nastavci nemaju oštre ivice kojima biste se mogli izgrebati ili povrediti. Najbolji su gumeni, elastični nastavci koji se lagano savijaju ili plastični nastavci oblih ivica.

Kako i kada da se isperete?

Ispiranje je najbolje uraditi 45 minuta pre odnosa. Kao i kod svega ključ je u umerenosti. Povremeno ispiranje, uz pažljivo korišćenje pumpice, sigurno ne može da vam škodi. Naravno, sa ovom procedurom ne treba preterivati. Rektum ima zaštitni sloj koji štiti sluznicu, kao i "dobre bakterije" koje prirodno žive u crevima i potrebne su za pravilno funkcionisanje organizma. Prečestim ispiranjem možete isprati taj zaštitni sloj, što može imati za posledicu lakše oštećenje sluznice rektuma.

Novi srpski horor roman “Uklet” možete naručiti OVDE.

Zašto nije pametno da oženite ženu koja je imala dosta partnera pre vas saznajte OVDE. O moćnim afrodizijacima koji mogu da zapale vašu spavaću sobu čitajte OVDE.

Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA