Najnovije

HOROR: Miljana usled nervnog sloma klela dete, pa razvalila vrata od sobe! (VIDEO)

Noćas se u "Zadruzi" dogodio žestok sukob Miljane i Marije Kulić i Mikija Đuričića.

Miljana Kulić (Foto: Jutjub)

Sve počelo sa Miljaninim provokacijama i napadom na Mikija koga je tom prilikom gađala šoljom. Đuručić je uzvratio Nišlijki, ali pošto mu se na putu do Miljane isprečila Marija, on ju je polio vrelim čajem.

Nakon toga je usledo Miljanin nervni slom. Lomila je i lupala sve po "Zadruzi", kamere i sve što joj se našlo na putu, zahtevaala momentalnu diskvalifikaciju i izbacivanje Đuričića, koji je za to vreme vikao da mu je dosta Kulićki koje terorišu sve učesnike u "Zadruzi" i traže da sve bude po njihovom.

Miljana je za to vreme histerisala sve jače i jače, vičući da će polomiti sve u Zadruzi. Lupala je i lomila kamere i nameštaj po "Zadruzi". Zatim je uletela u sobu u kojoj spava njen sin Željko i nastavila da viče na Mariju da odmah napuste rijaliti.

Tu nije bio kraj njenom ludilu, svojim ponašanjem je uznemirila bebu koja je plakala u vreme kada bi trebala da spava. Ona se tu nije zaustavila pa je počela da kune od nemoći.

- Željko da mi umre, izlazimo odavde, da mi umre Željko - vikala je u agoniji, a potom je udarajući vratima od Željkove sobe, vrata i odvalila. Dadilja je uznemireno pokušavala da je smiri i objasni joj da dete mora da spava, ali ona nije slušala.
 
NJih dve su na kraju zajedno otišle kod lekara i od tada im se gubi trag. U spavaonici ih nema, a da li će se vratiti u "Zadrugu", saznaćemo uskoro.

Učestvovanje u rijaliti programu je izbor odrasle osobe koja tamo ulazi svesno i radi svojih interesa. Ipak, fanovi na društvenim mrežama raspravljaju da li je bebi mesto tamo? Da li bi nadležne službe trebale da reaguju zbog ovakvog ponašanja jedne majke? Da li joj je mesto u rijalitiju ili bi trebala da bude diskvalifikovana nakon ovoga? Podsećamo da diskvalifikacija nosi i novčanu kaznu.

Pogledajte u nastavku kako je izgledao sukob zbog kog je nastao haos:

Pročitajte OVDE kakvu su to senzaciju preneli Rusi a tiče se Putina i Cece.

Izvor: Srpski telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA