Najnovije

OSUMNJIČENI TERORISTI OVK POZVANI U HAG DA IM SE SUDI! Neki od njih se neće vratiti niti izvući tako lako!

Prištinski advokat, Toma Gaši, izjavio je da je Specijalni sud pozvao na saslušanje više osoba, bivših pripadnika tzv. OVK, te da su neka od tih imena objavljena, a da neka nisu, ali da su svi oni pozvani u statusu osumnjičenih.

Teroristi OVK (Foto: Jutjub)

Gaši je za “Zeri onlajn” rekao da svi do sada pozvani, čija imena su objavljena, pozvani kao osumnjičeni za zločine počinjene nad Srbima tokom proteklog rata.

- Svi koji su pozvani u Hag, iako to ne kažu, su pozvani u svojstvu osumnjičenih, a ne svedoka, a nakon njihovih izjava Tužilaštvo može tražiti da budu uhapšeni - naveo je Gaši. Dodao je da svi oni dobro znaju u kom svojstvu su pozvani i kakava su njihova prava.

- Tužilaštvo je u pozivima poslalo i pisma u kojima se traži određena dokumentacija - rekao je Gaši. Gaši smatra da će ova godina biti godina Specijalnog suda. Svi pozvani će biti saslušani u Hagu, a ne na Kosovu, precizirao je Gaši. Ranije je obelodanjeno da su pozive dobili bivši komandanti i pripadnici tzv. OVK Rustem Mustafa, Sokol Dobruna, Nazif Mehmeti, Sami LJuštaku, Remzi Šalja, Saft Šalja…

Šiptari će pući kad tad! Ruska vojska uskoro stiže! Više o tome pročitajte OVDE.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Srpska policija u borbi protiv terorista OVK u oblasti Drenice na Kosovu

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA