Najnovije

ZABORAVITE NA TABLETE ZA POTENCIJU: Ovaj novi proizvod ga diže iz mrtvih

Ponekada kad smo gladni imamo neverovatnu želju da jedemo grickalice, pošto nam različiti ukusi pomažu da privremeno utolimo glad: grčka salata, luk, sir, pica, roštilj...

Ilustracija (Foto: beeg. com)

Ali iako su izuzetno ukusni, nikada ne bi pomislili da mogu da budu i afrodizijak, koji pomaže da se raspale strasti među ljudima.

E pa to će se promeniti, sa obzirom na to da je kompanija Tajrels (Tyrell's) napravila izuzetno posebnu vrstu čipsa, koja će imati provokativne efekte na ljudsko telo.

Oni su objavili da će izbaciti prvi čips koji ima afrodizijačka svojstva.

Oni tvrde da će grickalica koju oni proizvode “uzbuditi telesne strasti” za Dan zaljubljenih kombinovanjem dva vrlo prosta sastojka: meda i ljutog čilija.

Prema kompaniji Tajrels, ova dva sastojka imaju izuzetan uticaj na telo, pošto med utiče na nivoe hormona, a čili uzbuđuje nervne završetke na jeziku, oslobađa endorfine i ubrzava rad srca.

Ako želite da probate ovu ludu grickalicu, morate da požurite zato što će čips biti dostupan samo određeno vreme, počevši od sredine januara.

- U kompaniji Tajrels, mi uvek težimo da pronađemo nove i drugačije dodatke koji će oživeti našu luckastu viziju stvarnosti – rekla je Sara Loson, menadžer marketinga u kompaniji.

Zašto nije dobro oženiti devojku koja je imala mnogo seksualnih partnera saznajte OVDE. Pornić Dunje Ilić pogledajte OVDE.

Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Zbog opklade uhvatila u ruku 100 penisa.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA