Najnovije

"TRAMP JE VRLO ZAINTERESOVAN": Srbin iz Amerike otkrio kako da se osvetimo: Klintonovi moraju da padnu!

Ukazivanje američkom predsedniku Donaldu Trampu da su članovi porodice Klinton krivi što su terorističke organizacije ovladale svetom srpskom zemljom Kosovom može nam samo pomoći u političkom rešavanju ovog, za nas najvažnijeg nacionalnog pitanja, izjavio je Dejvid Vujić, srpski lobista u SAD i jedan od sedmorice inženjera srpske nacionalnosti koji su učestvovali u misiji slanja čoveka na Mesec "Apolo".

Klintonovi (Foto: Jutjub)

"Ozbiljan pokušaj naše zajednice u SAD, u saradnji s maticom, da se uloga ove porodice u stradanju Srba postavi pred američke sudove, zadobila bi ozbiljnu pažnju predsednika Donalda Trampa. Takav jedan pravni proces u SAD, koji bi direktno povezao Klintonove i Kosovo, u perspektivi bi uticao na rešavanje krize oko srpske pokrajine", kaže Vujić.

On dodaje da je administracija u Vašingtonu, delom i zaslugom naših uglednih ljudi, najzad prepoznala maligni uticaj albanskih lobista na Kapitolu.

"I državni sekretar Majk Pompeo nedavno je javno i oštro upozorio predsednika Kongresnog odbora za spoljne poslove Eliota Engela da prestane da pritiska, zastrašuje i maltretira diplomatsko osoblje SAD kosovskim lobističkim pričama", dodaje Vujić.

On ističe da Srbiju u Vašingtonu promoviše mala grupa volontera i profesionalaca, uz nekoliko bivših i aktivnih republikanaca iz Kongresa koji zastupaju srpske interese, pre svega iz ličnog osećaja pravde i istine.

"Mana našeg naroda je što verujemo da je istina očigledna i da je kao takvu ne treba dokazivati", ističe Vujić i dodaje da se mora "svakog dana insistirati na trazenju ''krivca'' za svoju nesreću".

Šamar Makronu, ali i svojevrstan okršaj s Angelom Merkel mogli bi da imaju implikacije i na region, odnosno da uspore rešavanje kosovskog problema.  Pročitajte OVDE  sve detalje.

Izvor: novosti. rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA