Najnovije

Beograd domaćin međunarodne konferencije „Zapošljavanje, obrazovanje i preduzetništvo“

Osmu godinu zaredom Beograd će biti domaćin međunarodne konferencije pod nazivom „Zapošljavanje, obrazovanje i preduzetništvo“, koja će 18. i 19. oktobra biti održana u hotelu “Holidej in”.  

EEE 2018 (Foto: Pravda)

Organizatori ovog skupa su: Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo Beograd, Visoka poslovna škola strukovnih studija ,,Prof. dr Radomir Bojković”, Kruševac, Internacionalni koledž za interdisciplinarne studije, SAD, Beogradska bankarska akademija, Beograd, Fakultet za preduzetništvo, Univerzitet u Teheranu, Iran, Fakultet za filozofiju, Univerzitet u Sofiji ,,St.Kliment Ohridski”, Sofija, Bugarska, Univerzitet za telekomunikacije i poštanski saobraćaj, Sofija, Bugarska, i Institut za ekonomska istraživanja pri Bugarskoj akademiji nauka, Sofija, Bugarska    

Konferencija treba da posluži kao dobra platforma za razmenu međunarodnih iskustava i dobre prakse usmerene na smanjenje visokih stopa nezaposlenosti i podsticanje zapošljavanja preko većeg dinamizma u razvoju privatnog preduzetništva, kako na nivou nacionalnih ekonomija tako i u globalnim okvirima. Pomaže da se razmotre različite mogućnosti i domeni razvijanja preduzetničkih firmi.


 
Omogućava da se odredi u kom pravcu treba da se razvijaju nove strategije preduzetničkog obrazovanja kako bi se podstakla kreativnost, razvoj individualnosti, kreativnog i logičkog mišljenja što su važni preduslovi podsticanja preduzetničkih inicijativa u praksi. Otvaraju se mogućnosti preispitivanja bolje sinergije izmedju naučnih i obrazovnih institucija sa poslovnim okruženjem.

Više o Konferenciji saznajte OVDE.

Izvor: Pravda

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

Najnovije vesti - PRAVDA

Urbancube