Najnovije

KURTI RUKOVODI NAJOPASNIJOM TAJNOM TERORISTIČKOM ORGANIZACIJOM! Seje strah na Kosovu, a Šiptari i Tači beže od njih

Na Kosovo se vodi tihi rat, koji preti da eskalira u pravi oružani sukob, a zaraćene strane predvodiće niko drugi do Aljbin Kurti i Hašim Tači.

Kurti (Foto: Jutjub)

Kako saznaje Espreso pobednik na izborima u Kosovu Aljbin Kurti i Hašim Tači vode rat oko organizacije "Oko naroda", koja je ekstremna terorističak organizacija i seje strah na Kosovu.

- Hašim Tači je već jednom javno, tačnije u sudu prozvao lidera Samoopredelenja Aljbina Kurtija i njegove saborce Glauka Konjufcija i Sadrija Ramabajua da stoje iza organizacije "Oko naroda". Od tada su Tači i Kurti u velikom ratu. Budući da će sada na Kosovu biti na funkcijama predsednika tzv Republike Kosovo i premijera može se očekivati sve - otkriva izvor iz Prištine.

"Oko naroda" se tereti da je planirala ubistva najviših zvaničnika Kosova i čiji su članovi otkriveni i uhapšeni nakon atentata na prištinskog advokata Azema Vlasija.

Ova organizacija je preuzela odgovornost za atentat na Azema Vlasija, a tokom istrage kod njih su pronađeni spiskovi osoba za likvidaciju, među kojima su bili i Tači, Veselji, Kuči, Haljiti, tadašnji premijer Isa Mustafa i druge osobe.

"Iza ove kriminalne organizacije kako sam informisan stoje Aljbin Kurti, Glauf Konjufca i Sadri Ramabaja. Ja podržavam njihovo maksimalno kažnjavanje, jer se radi o ljudi koji predstavljaju pretnju i moguće su ubice nevinih ljudi", kazao je Tači.

On je nekoliko puta tokom suđenja tražio da se ročište zatvori za javnost kako bi "mogao da govori i o nekim pitanjima koja predstavljaju državnu tajnu i koja mogu doprineti dokazivanju krivice optuženih", nakon čega je javnost isključena sa ročišta.

Odmah nakon toga na Fejsbuku se oglasio Aljbin Kurti, navodeći da Tači „izmišlja“, i da je „u panici zbog trgovine sa Srbijom“.

Prema podacima iz bezbednosnih službi "Oko naroda" delovalo je u evropskim državama, kao što su Švajcarska, Austrija i Nemačka, ali i na Kosovu, i sumnja se da su pripadnici organizacije bivši pripadnici LPK-a (Narodni pokret Kosova –Levizja popullore e Kosoves).

Šešelj otkrio tajnu o Srebrenici koju britanska vlada ne dozvoljava nikom da objavi. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Espreso

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA