Najnovije

ČANAK STAO U ODBRANU VUČIĆA I NAPREDNJAKA: Lider LSV još jednom pokazao na čijoj je strani! Ponovo je napao opoziciju!

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da bojkot izbora u Srbiji služi da "zavede dobar deo časnih, demokratski nastrojenih ljudi" i da će zbog toga stranka koju vodi učestvovati na parlamentarnim izborima 2020. godine.

Nenad Čanak (Foto: Jutjub)

Čanak je kazao da ne veruje u uspeh bojkota koji su najavile pojedine opozicione stranke.

"Ta priča o delegitimizaciji izbora treba da stvori javno mnjenje u kojem je na vlasti 'diktator koji je pogazio sve institucije i koji se mora svrgnuti silom jer je to patriotska dužnost.' Bojkot je samo pokušaj da se zavede dobar deo časnih, demokratski nastrojenih ljudi na krivi put služenja ruskim interesima na Balkanu", rekao je on.

Čanak je ocenio da bojkot ne doprinosi demokratizaciji društva i da "vođe bojkotaša ne nude ništa drugo i drugačije, nego nude sebe kao sinonim za drugo i drugačije".

"Cinično je, recimo, da oni koji se zalažu za bojkot izbora nikada ni u jednoj prilici nisu u neki od svojih uslova za fer izbore uneli promenu izbornog zakona kojim bi se omogućilo ljudima iz Srbije van Beograda da uopšte uđu u parlament i pokažu da ima života van Beograda", rekao je Čanak.

Prema njegovim rečima, predvodnici bojkota su "samo nestrpljive Murte".

"Oni kojima u društvu najviše smeta što nisu oni na vlasti i isto ovo ne rade oni. Reći ću to grubo, ali ne i netačno - što trgove ne popločava Tepić nego Vesić", kazao je Čanak.

Priština nastavlja teror nad Srbima! Više o tome OVDE.

Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA