Najnovije

SRPSKA DESNICA OSVAJA KRAGUJEVAC! Evo šta je Vacić poručio na osnivačkoj skupštini! (FOTO/VIDEO)

U velikoj sali opštine Kragujevcu održana je osnivačka skuština Gradskog odbora Srpske Desnice čime je Šumadijski okrug značajno ojačan za ovu političku opciju.

Miša Vacić (Foto: Srpska Desnica)

U radnom delu skupštine za predsednika je jednoglasno izglasan Saša Obradović, za potpredsednika Dejan Stašović, dok je za sekretara izabrana Sanja Dimitrijević. Članovi kragujevačkog odbora su i Uroš Pavlović, Srefan Petrović, Slavica Vukomanović i Ognjen Andrejević.

Na skupštini je zaključeno da je neophodan rad i posvećenost svih članova, da bi se Kragujevac učinio boljim mestom za život, kao i da su Kragujevcu potrebne nove ideje, novi ljudi koji će biti lojalni svom gradu i spremni da se bore za Kragujevac.

„Želim da naša deca ostanu u Kragujevcu, i prateći ideje Srpske Desnice uveren sam da ćemo sve učiniti da što veći broj mladih ostane na svojim ognjištima, da se ovde školuju, rade i da stvaraju svoje porodice.“ rekao je novoizabrani predsednik kragujevačkog odbora Saša Obradović, dodajući da će Srpska Desnica kroz svoje delovanje pomoći poljoprivrednike kao i male preduzetnike sa ciljem da se ravnopravno izbore za svoje mesto na tržištu.

Danas je u Kragujevcu osnovan Gradski odbor Srpske Desnice. Za predsednika odbora je izabran Saša Obradović, za...

Posted by Srpska desnica on Saturday, October 19, 2019

Prisutnima se obratila i Aleksandra Đoković, predsednik Kola žena Srpske Desnice koja je istakla da smo svedoci tendencioznog urušavanja porodičnih, kulturnih i tradicionalnih vrednosti srpskog naroda.

„Na nama je da ne stojimo po strani i gledamo nemo dešavanja ne preduzimajući ništa. Imamo istorijsku i moralnu obavezu prema pretcima, pred nama samima i pred našom budućnošću da se svi kao jedan udružimo i očuvamo sve ono dobro i vredno šta imamo, a menjamo ono što nije dobro i šta ne valja. Mi smo hrabar narod, narod junaka koji nikada nije bežao, već se junački suočavao sa svim nedaćama i uvek u toj borbi udružen pobeđivao.“, kazala je Đokovićeva.

Pozdravljen gromoglasnim aplauzom dočekan je i Miša Vacić, predsednik Srpske Desnice, koji je posebno istakao važnost porodice kao osnovne ćelije društva i da je to jedna od ključnih tačaka delovanja Srpske Desnice.

„Srpska Desnica želi da svom narodu vrati dostojanstvo, želimo da porodice ostanu da žive u svojim rodnim mestima, da vredno rade i da budu adekvatn plaćeni za svoj posao. Srbin treba da bude domaćin u svojoj zemlji i da ima prava na rad. Kao osnovno ljudsko pravo. Ne želim da više nikada Kragujevac, kao srce Šumadije bude dolina gladi. Kako da bude dolina gladi sa toliko vrednih domaćina? Problem je u lošoj vlasti, problem je u ljudima koji ne umeju da organizuju, ne umeju da vam olakšaju i da vam omoguće da se bavite poljoprivredom i preduzetništvom. Ne možete da radite tako da vam država uzima samo porez, a da vam ne da nikakve subvencije.“, rekao je predsednik Srpske Desnice, posebno ističući „ Naša snaga je u tome što se zajedno borimo, i stari i mladi, i muškarci i žene, i spremni smo da se za svaki segment našeg delovanja borimo kroz institucije. I zato nam je potrebna vaša pomoć, vaša podrška, da pokažemo da možemo drugačije. U Kragujevcu su se svi smenjivali na vlasti, i svako je bio i vlast i opozicija, samo još nisu videli Srpsku Desnicu. Mi smo nastali pre više od godinu i po dana, nastali smo jer želimo da se borimo za bolje sutra, za naše porodice i našu Srbiju. Dosta je Kragujevac bio taoc i Verka i Tominog sina, i svih ostalih sinova. Mi smo ovde da oslobodimo ovaj grad i da ga damo građanima. I zato vi bi trebalo da stanete uz nas, ali da pre svega stanu uz sebe i da pokrenemo sve što je fokus našeg programa.“, zaključio je Vacić na samom kraju dajući veliku podršku odboru i zahvalivši se okupljenima što su izabrali da budu deo Srpske Desnice.

Govor na osnivačkoj skupštini Gradskog odbora Srpske Desnice u Kragujevcu

Posted by Miša Vacić on Saturday, October 19, 2019

Evo šta je predsednik Srbije poručio šiptarskom političaru! Više o tome OVDE.

Izvor: nacionalist.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA