Najnovije

PLAĆAM KRIMINALNO NIZAK POREZ NA OGROMAN STAN U CENTRU BG! Srpski biznismen iskreno priznao ono o čemu svi ćute

Direktor Mona hotel menadžmenta Tomislav Momirović ocenio je da bi stanovnici centra Beograda, u koje i sam spada, trebalo da za nekretnine koje poseduju plate veći porez na imovinu.

Beograd, Knez Mihailova (Foto: Jutjub)

Povodom najave novih poreskih propisa po kojima će se utvrđivati poreklo imovine i naplaćivati znatno veći porez za, kako se navodi, „ekstra profitere“, Momirović je na Tviteru napisao da je porez koji konkretno on plaća za nekretninu u centru Beograda „kriminalno nizak“.

„Stalno kukam da porezi treba da budu niži, pa je fer i da ovo kažem“, naveo je Momirović, koji je više puta javno istupao sa stavovima da bi poreska opterećenja na rad trebalo da budu niža.

„Ako opteretite porezima promet, rad… vi smanjujete investicije, plate i broj novozaposlenih, ali bogati i oni koji imaju veliku imovinu treba da plate adekvatan porez na nju“, navodi Momirović.

Momirović je ovim stavom ponovo izazvao brojne komentare koji su se odnosili na to da je „lako bogatima da plaćaju veći porez kada imaju para, a ostali treba da se presele na periferiju“ do toga da porez na nekretninu u kojoj se živi ne bi trebalo da se uopšte plaća.

Pročitajte OVDE  zašto Vučić kaže da je ko pitbul.

Izvor: BIZlife

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA