Najnovije

LEKIĆ: Znam kako će Pink Panteri završiti karijeru! (VIDEO)

U najnovijem izdanju Intervjua, na Slavija info TV voditeljka Dragana Jorgaćević ugostila je poznatog novinara i voditelja Mašana Lekića. NJih dvoje su se rado podsetili svojih zajedničkih profesionalnih početaka na TV Fox gde su nekada zajedno radili.

Mašan je u međuvremenu postao jedno od najomiljenijih i najgledanijih TV lica u Srbiji, sa svoje tri emisije “Dosije”, “Na mestu zločina” i “Iza rešetaka”.

LJubav prema novinarstvu mu je preneo njegov rođeni ujak Aleksandar Timofejev poznato TV lice. Svoje  profesionalne početke vezuje za Studio B gde je i naučio prve i prave osnove novinarstva. Podelio je svoje utiske sa svih snimanja i rekonstrukcija koje veoma često na malim ekranima deluju kao prave krimi serije.

Otkrio je premijerno kako ga je snimanje epizode “Dosijea” o poznatoj bandi pljačkaša Pink Panterima koštalo jako malo, snimano je u Crnoj Gori a izgleda kao da je ekranizovno na obalama francuskog mora.

Lekić je otkrio i kako je bilo sarađivati na ovom projektu sa poznatim reperom Cobijem i koliko je spot popularan na Jutjubu, jer je samo za jedan dan emitovanja dobio jako veliki broj pregleda. Popularni voditelj je izneo i detalje iz svog privatnog života pričajući o svoj ćerki Miji, njenim interesovanjima kao i svojoj supruzi Miri sa kojom sarađuje na mnogim projektima.

Kako je istakao nije ga baš uvek bilo lako pratiti kroz život, ali on je ipak uspeo da sačuva svoju porodicu iako često ne provodi dovoljno vremena sa svojom mezimicom Miom koliko bi to hteo. Mašan je otkrio kako je sarađivati sa kriminalcima, njihovim porodicama i prijateljima, i čime baš on zadobija njihovo poverenje od koga zavisi i verodostojnost iskaza kao i sama gledanost svih njegovih emisija.

Naveo je da se ne boji loših momaka kao ni njihovoh pretnji sa kojima se susretao radeći najkontroverznije priče beogradskog podzemlja i njihovih klanova. Izneo je sve prednosti i mane svoje profesije, jer po nekada je znao za vrlo kratko vreme da promeni različite gradove i zemlje da bi njegova misija uspela. Svoje slobodno vreme voli da provodi u vikendici na Zlatiboru, gde se svake godine pravi tradicionalne novogodišnje žurke za odabrane prijatelje.

Kako je i sam istakao nema mnogo mesta za emocije kada se radi ovakva vrsta posla, sem kada su u pitanju deca koja pomeraju sve granice ne samo emocionalnog nego i profesionalnog nivoa. Ispričao je i jako zanimljivu anegdotu iz srednjoškolskih dana, kada je delio klupu i užinu sa dečkom koji je kasnije na žalost postao višestruki silovatelj. Kako je bilo sarađivati sa porodicom Šijan, zašto ga je odbila Ceca Ražnatović, kako će završiti ozloglašena banda Pink Pantera i kada se Mašan Lekić našao u društvu najvećih kriminalaca, možete saznati ako ostanete uz Slaviju info TV i Intervju do samog kraja.

Pročitajte OVDE  ko kaže da će Grenel biti neuspešan.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA