Najnovije

Priča o jednoj porodici: Zabranjena ljubav kao uteha i štit od ostatka sveta!

Vulkan izdavaštvo predstavlja roman "Priča o jednoj porodici" koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim i koja će dotaći sva srca.

Foto-Vulkan

U lavirintu uskih uličica popločanih belim kamenom, razdragana deca se jure dok ih opijaju mirisi sveže opranog veša i arome vrelog sosa od paradajza. Jedna od njih je i Marija, devojčica tamne puti i buntovne naravi. Za njom trče i njena dva brata, bezbrižno se osmehuju i uživaju u igri sa drugarima. Među njima je i Mikele, uvek tu za nju, spremno čeka da je zaštiti.

Sasvim polako, neprimetno, njihovo prijateljstvo prerasta u iskrenu ljubav. Kada se suoči sa teškim gubitkom, Marija će morati da pronađe način da savlada zabranjena osećanja prema Mikeleu jer je seme mržnje zavadilo njihove porodice. Od tog trenutka sve će se promeniti, a život dobija novi, neočekivani tok.

U siromašnim kvartovima juga Italije u kojima se tradicija rađa i umire, a pravila i običaji vekovima oblikuju, može li čovek zaista preskočiti sve prepreke i ostvariti snove a da se nikada ne osvrne na prošlost?

Izvor:Pravda
 

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA