Najnovije

Đuričko i Vulkan izdavaštvo se udružili i napravili pravu poslasticu za najmlađe!

Nikola Đuričko osvojio je publiku knjigom o junaku DŽoniju, a pored toga i društvenoom igrom o fudbalu. Vulkan izdavaštvo je pripremilo pravu poslasticu za predstojeći Sajam knjiga, a to je nova Đuričkova igra o atletici.

Foto-Jutjub

Društvena igra Atletika, čiji je autor naš poznati glumac Nikola Đuričko, namenjena je za 1–8 igrača, a ciljana publika jesu deca uzrasta iznad 5 godina. Igra je zamišljena tako da se mališani na lak i zabavan način upoznaju sa nekim od osnovnih atletskih disciplina i njihovim pravilima: skok uvis, skok udalj, bacanje diska, trka na 100 m i trka 400 m (petoboj). Komplet sadrži atletsku stazu, terena za bacanje diska, skok uvis i skok udalj, prečku, pione i kockice, kao i knjižicu sa pravilima igre, napisanu uz karakterističan humor Nikole Đurička. Cilj igre pre svega jeste popularizacija „kraljice sportova“ među našim najmlađima, a sa tim i promovisanje sporta, olimpijskog duha i zdravog života.

Društvena igra Fudbal, čiji je autor takođe Nikola Đuričko, prošle godine je doživela veliki uspeh i osvojila srca svih mališana.

Izvor:Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA