Najnovije

EU JE POKUŠALA DA PONIZI SRBIJU U SAVETU EVROPE! Poslanici iz Beograda ušli su u rat sa Šiptarima u Briselu

Rad Političkog komiteta Parlamentarne skupštine Saveta Evrope obeležila je žustra rasprava članova srpske delegacije sa predsednicom komiteta Rijom Oumen, povodom poziva i prisustva na sastanku takozvane ambasadorke Kosova, koja nije akreditovana u SE, saopštila je Skupština Srbije.

Evropski parlament (Foto: Jutjub)

Srpska delegacija je ocenila prisustvo takozvane ambasadorke Kosova kao vid pritiska na članove Komiteta prilikom glasanja za novog izvestioca Parlamentarne skupštine Saveta Evrope za KiM, preneo je javni servis.

Iako je predsednica Komiteta priznala da je pogrešila, i iako su članovi srpske delegacije insistirali da se predstavnica privremenih institucija Kosova udalji sa sastanka, to se nije dogodilo, navodi se u saopštenju.

Delegacija je odlučila da o ovom incidentu i ponašanju predsednice Komiteta obavesti Lilijan Mori Paskije, predsednicu PS Saveta Evrope.

Narodnu skupštinu Republike Srbije na sastanku Političkog komiteta predstavljali su članovi delegacije Marija Obradović i Žarko Obradović, na čelu sa šefom delegacije Aleksandrom Tomić.

Na sastanku Političkog komiteta Parlamentarne skupštine Saveta Evrope nemački poslanik Piter Bejer izabran je za izvestioca o situaciji na Kosovu i Metohiji.

Pogledajte OVDE kako izgleda desant ruske vojske na američku bazu u Siriji.

Izvor: Espreso

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA